Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO JE ZABRANJENO

Kelavina izjava izazvala polemike u Španjolskoj: 'Real bi nam mogao platiti...'

Kelava
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
11.05.2016.
u 15:10

Španjolski mediji detaljno prate sve oko ova dva kluba, a posebno se čude izjavi vratara Granade, našem Ivanu Kelavi.

Odluka o prvaku Španjolske past će u posljednjem kolu kada se Barcelona gostovati kod Granade, a Real kod Deportiva.

Razlika između vodeće Barce i drugoplasiranog Reala je samo jedan bod pa nas čeka uzbuljiva subota. Španjolski mediji detaljno prate sve oko ova dva kluba, a posebno se čude izjavi vratara Granade, našem Ivanu Kelavi.

- Suigrači su mi rekli da je normalno da klubovi "ohrabruju" igrače drugih klubova. Zbog toga, može se dogoditi da nam Real ponudi bonus ako zaustavimo Barcelonu - rekao je Kelava u razgovoru za Goal.

No, As upozorava da su bonusi igračima drugih klubova u Španjolskoj zabranjeni pa je ova Kelavina izjava izazvala velike polemike.

>> Kelava: Kovačiću sam samo rekao 'Šuti, sine, sa mnom si'...

Komentara 6

BA
barkod
16:04 11.05.2016.

Mali bedak, kaj javno lupa. Kaj nema nekoga uz sebe da mu veli kaj smije a kaj ne smije. On je profesionalni nogometaš u najačoj nogometnoj ligi a ne golman u nekom selskom klubu.

RI
rikavac
16:10 11.05.2016.

haha jesi ti smijesan moze vam Real ponudit da kupi vas sve do jednog igraca Granade da potpisete za Real vi nemozete zaustavit Barcelonu a pogotovo ti.

RI
rikavac
16:10 11.05.2016.

haha jesi ti smijesan moze vam Real ponudit da kupi vas sve do jednog igraca Granade da potpisete za Real vi nemozete zaustavit Barcelonu a pogotovo ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije