Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA GOSTA

Ivković u emisiji na HRT-u: Ova utakmica je slika sportske politike Hajduka

Sarajevo: Novi trener Željezničara Tomislav Ivković održao konferenciju za medije
Armin Durgut/PIXSELL
26.02.2023.
u 17:43

- Hajduk kao da nije došao na utakmicu. Kad imaš loptu toliko dugo, kad imaš igru i sve. Tehnička izvedba i inteligencija Dinamovih igrača je fantastična protiv ekipe koja nije postojala. Dinamo je odigrao pametno i zrelo, kao jedan ozbiljniji trening - rekao je Ivković

Nakon što je hrvatski prvak Dinamo u derbiju 23. kola HNL-a apsolutno izdominirao Hajduk pobijedivši rezultatom 4:0, došle su razne reakcije iz svih smjerova, a jedna od njih je bila bivšeg hrvatskog nogometnog vratara i trenera, Tomislava Ivkovića. 

Dinamo je, podsjetimo, u derbiju protiv Hajduka slavio golovima Arijana Ademija (8.), Martina Baturine (10.) i Luke Ivanušeca (38. i 63.).

- Hajduk kao da nije došao na utakmicu. Kad imaš loptu toliko dugo, kad imaš igru i sve. Tehnička izvedba i inteligencija Dinamovih igrača je fantastična protiv ekipe koja nije postojala. Dinamo je odigrao pametno i zrelo, kao jedan ozbiljniji trening - rekao je Ivković te dodao:

- Ovo je slika sportske politike kluba NK Hajduk. Otišli su igrači koji su bili bolji, vjerojatno zbog financijskih problema, a došli su takvi kakvi jesu. Hajduk je bio bolji za vrijeme Karoglana i Dambrauskasa. Trener Leko nema čarobni štapić.

Sarajevo: Novi trener Željezničara Tomislav Ivković održao konferenciju za medije
1/7

Pričao je Ivković u studiju HRT-a i o novom rekorderu, 16-godišnjem igraču Hajduka Luki Vuškoviću koji je debitirao protiv Dinama.

- Radio sam s puno mladih igrača, staviti mladog igrača u ovakvoj situaciji je riskantno. Mlade igrače razvijaš kada imaš dobru atmosferu. Ne možete očekivati od 16-godišnjaka da vodi ekipu, ekipa mu treba pomoći, Ferro mu treba pomoći, ali nije. On je otkada je otišao iz Hajduka odigrao dvije utakmice - rekao je Ivković

Komentirao je gost sukomentator u emisiji i bolesnog Marka Livaju, koji je izašao nakon 45 minuta igre.

- Livaja je vjerojatno sam htio igrati i pomoći ekipi jer je falilo igrača, ali derbije moraju igrati samo zdravi. On se danas potrošio i vjerojatno će imati posljedice. Biti pod temperaturom i injekcijama nije lako.


 
 

Komentara 3

SP
Spezzi
18:06 26.02.2023.

Bez pravog gazde ovako ćete za par sezona pisati i o Dinamu kao što danas pišete o Hajduku.

NO
Normalani
18:16 26.02.2023.

Tocno

SS
sokac sa drave
15:02 01.03.2023.

Dinamovci moraju birati Mamica jer on je taj pozitivni otrov koji se zna nositi sa mulcima,krdom ovaca i rikavaca.Pervezno je to sto dinamo ima reda,rada i rezultata ali je permanentno u negativnom fokusu ,umjesto da je tu poziciniran hajduk zivi primjer kaosa,nerada,podvala,prostastva,nerada nista koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije