Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završnica Svjetskog kupa

Ivica dvoji hoće li u Schladmingu uopće voziti veleslalom uoči slaloma

'10.03.2012., Slovenija, Kranjska Gora - Veleslalomska utrka svjetskog skijaskog kup, pokal Vitranc. Ivica Kostelic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
13.03.2012.
u 19:41

– Veleslalom je najzahtjevnija disciplina, stvara najveći pritisak na leđa i koljeno – ističe Ivičin fizioterapeut Zoran Pršo

Na završnici Svjetskog kupa u Schladmingu, prema svemu sudeći, Ivica Kostelić vozit će samo veleslalom (subota) i slalom (nedjelja) jer nekog velikog razloga za superveleslalom u četvrtak baš i nema.

Doduše, moguće je da se odustane i od veleslaloma koji bi sa svoje dvije utrke dan uoči bitke za slalomski globus učinio vrlo prometnim. Osim dvije vožnje veleslaloma, u subotu je na programu i dodjela kombinacijskog globusa (jedna na stazi, a druga u gradu) koji je osvojio upravo Hrvat. Osim toga, Ivičin fizioterapeut i stručnjak za leđa Zoran Pršo tvrdi:

– U veleslalom su sile puno veće nego u super G-ju, gdje su zavoji duži. Veleslalom najviše opterećuje i leđa i koljeno i fizički je najzahtjevnija skijaška disciplina.

S obzirom na to što je Ivica ove sezone sve prošao (operacije uoči sezone i tijekom sezone) imati već jedan osiguran mali globus i biti vodeći u utrci za drugi, veliki su razlozi za zadovoljstvo.

Komentara 3

SL
Slovenc
19:59 13.03.2012.

jao! Bolje, da ne vozi VS. Nek osigura mali slalomski globus! pamet u glavu!

EV
ebes vl i njegove admine
23:24 13.03.2012.

prvo zdravle, ivek. nikak nesmes zdravle zaboravit. a onda onu tvoju lepu islandsku pucu elin zeni, i hrvatskoj s njom daj barem 3 nova skijaska podmlatka. dakle, pamet vu glavu, ivek. sam jemput se zivi.

DU
Deleted user
08:01 14.03.2012.

Slažem se sa ovdje napisanim... , netreba se forsirati , zdravlje je ipak najvažnije , ti si već i previše učinio za sebe i Lijepu našu. Odmori se i zaliječi , a onda se spremi za iduću sezonu jer ako budeš zdrav , mislim da je malo onih koji te mogu dobit i bit će opet hrpu kristala !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije