Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA STRAHA

Ivica Cvitković: 
U šoku sam, ali Dinamo je posložen 
i ne bojim se

Zdravko Mamić i Zoran Mamić dovedeni u Oranice
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
06.07.2015.
u 10:30

Dok nema Zdravka Mamića klub će voditi predsjednik Mirko Barišić, direktor Tomislav Svetina, te šef financija Matej Škegro.

Član Dinamova Izvršnog odbora Ivica Cvitković uvijek je otvoren, takav je bio i prije 20-30 godina koliko ga znamo, takav je i danas. I kad smo ga nazvali i dobili u Opatiji, nije izbjegavao razgovor, za razliku od brojnih Dinamovih legenda, bez obzira na to jesu li uz Mamića ili protiv njega.

– Iskreno, šokiran sam ovim događajima jer pojma nisam imao što se događa. Ne znam što će biti sutra, ali zvao me predsjednik Barišić i sastat ćemo se sljedeći tjedan da vidimo kako će klub funkcionirati i kako ćemo dalje – kazao nam je član Dinamova Izvršnog odbora Ivica Cvitković i dodao:

– Čitam o nekakvim stotinama milijuna kuna. Gospodarstvenik sam privatnik, ali sve to ne mogu pohvatati, ništa mi nije jasno.

Kao dinamovca, je li vas strah za Dinamo?

– Ne mogu reći da je riječ o strahu, ali ne osjećam se dobro, ne znam ni kako bih to opisao. Pogotovu nije dobro jer smo sada u fazi privatizacije, a kad ljudi sve to vide, tko bi se upustio u posao? Ma kod nas u sportu ništa nije riješeno ni sređeno. Pa svi znamo da mnogi klubovi rade preko računa svojih nogometnih škola ili tko zna kako, da su mnogi bili blokirani. I nikome ništa.

Kako će klub funkcionirati bez prvog operativca, pa onda i sportskog direktora i trenera?

– To je veliki hendikep, pogotovu mi je žao jer mi se čini da imamo šanse ove sezone i u Europi. No, Zdravko je klub sjajno posložio na svim razinama pa mislim da neće biti problema. Ali, sve ćemo vidjeti kad se sastanemo – kazao je Ivica Cvitković.

Dok nema Zdravka Mamića klub će voditi predsjednik Mirko Barišić, direktor Tomislav Svetina, te šef financija Matej Škegro.

>> Hoće li češljati i agenciju Mamićeva sina

>> Damir Krznar: Igrači imaju dva slobodna dana čisto da dođu k sebi

>> Braća Mamić mjesec dana u pritvoru, evo što odvjetnici kažu o ostavkama u Dinamu

Komentara 18

AL
alexije
15:46 06.07.2015.

EU Janez, jesi li ti, sta ti je.Napisi nesto pametno , ne zajebavaj ovdje narod.

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
12:54 06.07.2015.

Svi hrvatski domoljubi i pravi hrvati smo u šoku jer Zdravko Mamić je duša i srce hrvatske svetinje i ukoliko brzo ne izađe moramo organizirati prosvjede i novu šatorašku revoluciju.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:03 06.07.2015.

Jučer je Dinamo protiv jakog protivnika dobro igrao , tako da ne vidim nikakav problem .Protivnici nama idu na ruku , trening utakmica u nedjelju protiv stare mušterije a u srijedu malo ozbiljniji protivnik iz Luxenburga . Ajmoooooo Dinamo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije