Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o nasljedniku

Ivanišević: Moj Emanuel bit će košarkaš

'03.02.2011., Dom Sportova, Zagreb - Pbz Zagreb Indoors, svjetski atp tour. Kids Day. Goran Ivanisevic i supruga Tatjana Dragovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
03.02.2011.
u 19:18

- Među djecom ima vrlo talentiranih, a daj Bože da se među njima krije i moj budući nasljednik, kaže Goran.

Novogodišnje jutro godine Zeca, računamo li prema kineskom horoskopu, dočekali su Ivaniševići igrajući tenis. I to s rekordnim brojem najmlađih tenisača, njih oko tisuću, na druženju u Domu sportova za vrijeme PBZ Zagreb Indoorsa, našega dvoranskog ATP turnira.

Nadimak Zec najveći hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević dobio je kao dijete zbog brzine, a i sada ga je morao opravdavati. Loptice su prema njemu sijevale iz svih smjerova, pitanje časti bilo je izmijeniti pokoji udarac s osvajačem Wimbledona iz nezaboravne 2001. godine. Klinci tada još nisu bili ni u planu.

Bio je pravi gušt

– Bio je pravi gušt, skupilo se brdo djece. Kad sam ja bio klinac, takvu priliku nisam imao, a znam da bi mi to puno značilo. Neke je bilo strah, a neki su dali sve od sebe. Došao je i razred moje kćeri, a sin se jedva dao s terena – veselio se Goran.

Zagrebački klinci, koji većinom te 2001. nisu još ni bili rođeni, ponosno su nosili i pokazivali akreditacije za ulazak na teren, a većini su one visjele do koljena! Najmlađi među njima bio je Zecov nasljednik, trogodišnji Emanuel, koji je pristojno čekao u redu kako bi i na njega došao red da igra s ocem Goranom.

Tata, kad ćemo na tenis?

– Da mogu birati, ne bih sina slao u tenis nego u košarku, to je ipak kolektivni sport. No, odluka će ionako jednog dana ovisiti samo o njemu pa ćemo vidjeti što će izabrati, što će ga najviše privući. Među ovom djecom ima zaista talentiranih, nikad ne znate, možda se tu negdje krije i moj teniski nasljednik – smije se Goran.

Supruga Tanja snimala je mobitelom uzbuđene kćer Amber-Mariju i sina Emanuela, koji su danima nestrpljivo čekali svojih pet minuta na pravom terenu. "Tata, tata, kad ćemo na tenis?", stalno su ponavljali.

– Kći Amber-Maria sklonija je ženskim stvarima, voli ples, a sin ima sjajnu koordinaciju, što i nije čudo s obzirom na to tko mu je tata. Stalno vodi loptu, puca na koš, čini se da mu košarka više leži – slaže se mama Tanja.

Nakon nekoliko suza, jer je negdje u gužvi izgubio tatu, trogodišnjak Emanuel, očaran velikom žutom teniskom loptom, odbacio je tatin reket i s novim prijateljem uz teren zaigrao – košarku.

Ključne riječi

Komentara 10

HO
hotfishlake
20:21 03.02.2011.

e pa nadajmo se gorane da ce se mali hitit na basket i da ce imat tvoj temperament, jos od drazena nemamo pravog pobjednika u kosarici!

AN
ankicascreiber
21:12 03.02.2011.

tako ti je to s dalmatincima, oni su kao crnci u americi, ili su dobri za sport ili za pjevanje i plesanje, nista drugo oni ne mogu imati u glavi.

AC
acmilano
13:00 04.02.2011.

Ovi Ivanisevici Goran i Tanja su vrhunac arogancije i debilnosti. Vec oni znaju kako ce im sin biti vrhunski sportas,a videci njih dvoje,ja bi rekao,da ce mali,nazalost,postati neodgojena budala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije