Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Champions Tour Bogota

Ivanišević izgubio od Ferreire

Goran Ivanišević
Miranda Cikotić/24sata
21.03.2010.
u 09:06

Umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević poražen je u 3. kolu skupine B turnira veterana u kolumbijskoj Bogoti od Waynea Ferreire i tako se propustio plasirati u finale.

U 3. kolu Seguras Bolivar Tennis Championsa bolji od Ivaniševića bio je Južnoafrikanac Wayne Ferreira sa 6-4, 6-4 i tako zaustavio našeg tenisača da nakon prošlotjednog turnira u Zürichu dođe do finala i drugi uzastopni tjedan.

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena je prošlog tjedna poražen od Stefana Edberga u finalu, a sada je turnir završio s jednom pobjedom i dva poraza.

U 1. kolu je, podsjetimo, pobijedio Pata Casha 7-5, 2-6, 14-12, u 2. kolu je poražen od domaćem tenisača Mauricija Hadada 7-5, 6-2, a sada je u izravnom dvoboju od Ferreire, igrača kojeg je tijekom aktivne karijere pobijedio u četiri od ukupno sedam mečeva, izgubio šansu za finale.

Kažimo da će u finalu turnira u Bogoti protiv Ferreire snage odmjeriti Šveđanin Thomas Enqvist, koji je skupinu A okončao s omjerom 3-0. Za treće mjesto borit će se Jevgenij Kafeljnikov i Mauricio Hadad.

ATP Champions Tour Bogota, skupina B, 3. kolo:

Ferreira – Ivanišević 6-4, 6-4

Hadad – Cash 6-4, 1-6, 10-8

Redoslijed: 1. Wayne Ferreira 3-0, 2. Mauricio Hadad 2-1, 3. Goran Ivanišević 1-2, 4. Pat Cash 0-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije