Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon inozemstvo

Ivan Tomečak pronašao novi klub, evo kamo odlazi iz Rijeke!

Tomečak
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
15.05.2015.
u 13:21

Rijeka na ovom poslu i neće puno profitirati. Odštetna klauzula Ivana Tomečaka iznosi tek milijun eura, što su predstavnici belgijskog kluba na vrijeme saznali, pa i iskoristili.

Ivan Tomečak uskoro bi trebao napustiti Kantridu. Naime, hrvatski reprezentativac, ali i ponajbolji desni bek Prve HNL karijeru će prema svemu sudeći nastaviti u Club Bruggeu. Belgijski prvoligaš odavno je riješio sve detalje s riječkim prvoligašem, ostali su samo još dogovori oko financijskih uvjeta sjajnog braniča...

No, Rijeka na ovom poslu i neće puno profitirati. Odštetna klauzula Ivana Tomečaka iznosi tek milijun eura, što su predstavnici belgijskog kluba na vrijeme saznali, pa i iskoristili. Ivan Tomečak tako bi na ljeto trebao preseliti u Brugge, gdje će ga dočekati mladi hrvatski napadač Fran Brodić...

>>A što je o transferu Ivana Tomečaka rekao njegov menadžer Antonio Franja, pročitajte na portalu Goal.com!

>>Što im je zajedničko? Pranjić, Kovačić, Perišić, Tomečak, Kramarić i Rebić zajedno za isti cilj

Komentara 6

DU
Deleted user
14:49 15.05.2015.

Baš mi je drago za ovog dobrog i skromnog dečka iz Brezovice. Nadam se da će se tamo dokazati i otići u još jači klub. Sretno Ivek!!!

TI
titojerus
14:50 15.05.2015.

kad u naslov staviš "evo kamo odlazi" na kraju radnog dana, ako radiš u ozbiljnim novinama, dobiješ kuvertirani otkaz

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
13:25 15.05.2015.

Konačno će momak dobiti nogometnog trenera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije