Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brugge slomio Charleroi na krilima hrvatskog reprezentativca

Ivan Perišić zabio četiri pogotka i asistirao za peti

Ivan Perišić
AFP
30.12.2010.
u 10:01

Naš mladi nogometaš Ivan Perišić postigao je četiri pogotka i asistirao kod petog u 22. kolu belgijskog prvenstva, u domaćoj pobjedi njegova Bruggea protiv Charleroia (5:0)

Gosti su vrlo loše počeli, a Splićanin je njihovu  mrežu načeo već u drugoj minuti.

- Rani nam je pogodak dao krila. Gosti su igrali loše i imali mnogo problema na sredini terena, kazao je Perišić.

Domaćin je nakon pogotka osjetio da bi vrlo brzo mogao riješiti utakmicu, pa su napadi na suparnička vrata bili sve češći. Vratar Charleroia morao je po loptu u mrežu ponovno u 23. minuti.

Igra gostiju potpuno se raspala u nastavku te je Perišić s još dva pogotka u 53. i 87. minuti zapečatio sudbinu Charleroia. Dvije minute prije posljednjeg pogotka Perišić je asistirao za pogodak Diraru.

- Ovakvo nešto nije mi se nikada dogodilo. Ne bi uspio da mi nisu pomogli suigrači. Ova nam je pobjeda jako važna. Imamo četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. Sada se trebamo odmoriti, a onda se pripremiti za nastavak sezone, dodao je Perišić, koji igra u životnoj formi.

U posljednjih pet utakmica zabio je osam pogodaka. Na ljestvici strijelaca belgijskog prvenstva Perišić je sa 11 pogodaka na trećem mjestu, a ove je sezone sakupio i šest asistencija.

Komentara 6

Avatar rajon rondo
rajon rondo
10:53 30.12.2010.

bravo ivane, vrijeme je za A repku.

Avatar Topgen
Topgen
12:37 30.12.2010.

Jest da je Charleroi zadnji i da je 2/3 tekme igrao sa 10 igraca ali nas Ivan je bio super. Samo jos dok poslozi stvari u glavi bit ce veliki igrac. Vec sad mu treba veci klub i bolji trener.

VA
Vatrenko
13:26 30.12.2010.

Perisic igra vec godinama(!!!) odlican nogomet! I sad MORA! u A Repku... inace neznam po cemu se bira igrace za repku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije