Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
režim Mamića

Igrači Dinama u 22 sata moraju biti u hotelu

26.10.2014., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 13. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Marko Pjaca.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
05.12.2014.
u 08:15

– Meni je to dobro. Poslijepodne mogu otići kući, družiti se s prijateljima i onda se vratiti na spavanje u Maksimir – kazao je Marcelo Brozović

 Nogometaši Dinama jučer su ujutro odradili trening, s obvezama su bili gotovi oko 13 sati i nakon toga su mogli otići kamo žele.

No ne baš zadugo, Zoran Mamić odredio je da se moraju vratiti na stadion do 22 sata te spavati u klupskom hotelu.

– Meni je to dobro. Poslijepodne mogu otići kući, družiti se s prijateljima i onda se vratiti na spavanje u Maksimir. Zapravo je to i dobro, treba se odmarati, a ovako smo svi zajedno i spremamo se za utakmice, razgovaramo dok ne odemo u sobe na spavanje – kazao je Marcelo Brozović.

>>Eh, da bar imamo potporu kao Rijeka... S navijačima bismo bili 30 posto bolji

>>Elvis Scoria: Dinamo baš 
i nije favorit, šanse su 50:50

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije