Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može sa svakim

Ideš, Dejane! Klopp otkrio zašto se ne može prestati diviti Lovrenu

Jürgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
26.04.2019.
u 15:40

Strateg Liverpoola želio bi jednoga dana znati što i hrvatski reprezentativac zna

Jürgen Klopp održao je ovaj tjedan lakši medijski trening. Novinari televizijskog programa Soccer AM nagovorili su ga da odgovara na pitanja često postavljana na Googleovoj tražilici, a u jednom se od odgovora dotaknuo i hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Naime, upitan koliko jezika govori, njemački je strateg pojasnio da se sjajno snalazi sa svim dijalektima na materinjem jeziku, da mu dobro ide engleski, te da nešto malo 'parla' i francuski.

- Volio bih da znam govoriti više jezika, primjerice španjolski, ali ga doista nemam sada vremena učiti. Ali da čujete Lovrena! Nemam pojma koliko taj jezika govori. Znam da fantastično zna hrvatski, njemački, engleski, francuski, a mislim da govori čak i španjolski...  

Lovren se doslovno sa svakim suigračem bez problema sporazumijeva, i to vrlo tečno ma na kojem jeziku s njim započeli razgovor - ispričao je Klopp i uz uzrečicu 'What the heck?' prisnažio da je fasciniran poliglotstvom hrvatskog braniča. 

>>> Pogledajte u nastavku čitav intervju sa strategom Liverpoola

Komentara 3

AN
Antonio1952
16:23 26.04.2019.

Bosancima idu jezici, nije kao zagorac Muric, kojemu je onaj crni polusrbin morao sve prevoditi na zagorski i dalmos Rebic kojemu prevodi Gacinovic. Zato nas iz BiH purgeri ne vole jer nas nerazmeju.

AN
Andrenilator
17:21 26.04.2019.

Zagorci rauzmiju bosanski ,a Bosanci samo znaju bolan,pita,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije