Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bild

I Ralf Schumacher se vraća u Formulu 1?

Formula
AFP
26.12.2009.
u 21:45

Nakon što se u Formulu 1 vratio sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher (41), o istome, piše Bild, razmišlja i njegov mlađi brat Ralf.

- U potpunosti razumijem Michaela. Iskreno, ni ja ne bih dvojio o povratku ni sekunde - prenosi Bild izjavu 34-godišnjeg Ralfa.

Mlađi Schumacher je posljednju utrku u Formuli 1 odvozio 2007. za upravljačem Toyote. Otada se natječe u Njemačkom prvenstvu trkaćih automobila (DTM), vozeći za Mercedes. Bild navodi i kako je Ralf i prije Michaela mogao potpisati za jednu od F1 momčadi.

- Ralf je imao ponudu, ali nije bila dovoljno izazovna, zbog čega ju je i odbio - otkrio je Bildu izvor blizak mlađem i manje uspješnom bratu.

- Dobro se osjećam u DTM-u, ali siguran sam da bih se brzo snašao u Formuli 1 - dodao je Ralf koji je, vozeći za Williams, pobijedio u šest utrka.

Bild u zaključku navodi kako iskusnog vozača traže u Sauberu, Renaultu i Toro Rossu, a u potonje dvije momčadi se navodno i raspravljalo o Ralfovu angažmanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije