Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NAKON FINALA KUPA

Hrvoje Smolčić se oglasio: Neopravdano sam isključen, Livaja ili Ademi ne bi dobili karton

Split: Konferencija za medije HNK Rijeke uoči sutrašnje utakmice
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/4
28.05.2022.
u 09:20

- Prvi žuti karton sam dobio neopravdano. Mislim da sudac nije imao respekta - kazao je.

Rijekin kapetan Hrvoje Smolčić u finalu Hrvatskog nogometnog kupa isključen je nakon što je dobio dva žuta kartona. Zadnjih dana dosta se polemiziralo o kriteriju suca Frana Jovića, no činjenica stoji da je Smolčićevo isključenje uvelike usmjerilo utakmicu. Smolčić je prvo u 27. minuti zaradio opomenu zbog prigovora, a onda je 14 minuta kasnije dobio i drugi žuti karton zbog prekršaja na Livaji. Rijekin kapetan oglasio se na svom Instagram profilu, ispričavši se svojim navijačima na “neinteligentnom potezu”...

- Prvi žuti karton sam dobio neopravdano. Mislim da sudac nije imao respekta prema meni kao kapetanu jer vjerujem da bi u sličnoj situaciji neki drugi kapetan, poput Ademija ili Livaje, dobio samo usmenu opomenu. Mislim da drugi žuti karton također nije bio opravdan jer intenzitet prekršaja nije bio takav da sam trebao dobiti karton. - poručio je Smolčić.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SV
Sveznadar
12:52 28.05.2022.

Čoviče, jesi li triba isparati majcu da bi bio ptekršaj.

ST
stefj
11:13 28.05.2022.

Nije bitno tko, već protiv koga se igra. Da je napravio ovakve prekršaje protiv Dragovoljca, vjerojatno ne bi bio isključen... Šteta, sudac je uništio 2. poluvrijeme finala kupa, ako gledate Europske utakmice, tako nešto se ne može desiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije