Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometni EP

Hrvatska u Vršcu u skupini s Norveškom, Islandom i Slovenijom

Rukomet (1)
Ivo Čagalj, Nino Strmotić/Pixsell
15.06.2011.
u 12:52

U Beogradu je održan ždrijeb za Europsko rukometno prvenstvo koje će se od 15. do 29. siječnja 2012. održati u Srbiji

Hrvatska će igrati u skupini D u Vršcu s reprezentacijama Norveške, Islanda i Slovenije. 

Ostale skupine:

Skupina A (Beograd): Poljska, Danska, Srbija, Slovačka

Skupina B (Niš): Njemačka, Švedska, Češka, Makedonija

Skupina C (Novi Sad): Francuska, Španjolska, Mađarska, Rusija

Ždrijeb je vodio glavni tajnik Europske rukometne federacije Michael Wiederer. Asistirali su mu bivši srpski rukometaš Dragan Škrbić, trenutačni srpski reprezentativac Marko Vujin, slovenski rukometaš Uroš Zorman, naš Igor Vori i norveški reprezentativac Christoffer Rambo.

Nakon ždrijeba Igor Vori je iznio razmišljanja o našoj skupini.

- Dobili smo jaku skupinu, a opet, koja nije jaka na europskom prvenstvu. Sve reprezentacije koje dođu na EP iznimno su jake. Nadam se samo dobrom ulasku u natjecanje pa će nam biti lakše kasnije - kaže Vori.

Upitan je i smatra li da je igranje Hrvatske u Vršcu prednost.

- Očekujemo puno navijača iz Hrvatske, ali i iz Srbije. No, nevažno je gdje igramo, jer nas uvijek prati dosta navijača. Mislim da ćemo se u Vršcu osjećati kao kod kuće.

Kakva su očekivanja hrvatske reprezentacije na natjecanju?

- Problem je šest mjeseci prije turnira reći čemu se možemo nadati. Nikad ne znaš kakav ćeš doći, kakve će druge reprezentacije biti. Ali pripremit ćemo se, to je sigurno. Norveška i Slovenija dolaze s mladim reprezentacijama, bit će zanimljivo vidjeti što mogu. Ipak, nadamo se jednoj od tri medalje - kaže hrvatski reprezentativac.

Uskoro opširnije...

Komentara 4

SI
silversurfer22
14:56 15.06.2011.

...Pa naša je još i dobra skupina....ne kužim kakvoj su se skupini nadali...Ovčiji otoci, Andorra i San Marino u skupini, a u polufinalu Albanija ??

CR
crocro
17:21 15.06.2011.

Ako mi ovu skupinu zovemo \"teškom skupinom\", pa zašto mi onda tamo uopće idemo. Uostalom koja bi to skupina bila po našoj mjeri. Nemojmo se ponižavati i podcjenjivati. Ovo nije nikakva skupina, ako mi ne budemo na čelu skupine, onda se nemojmo gurati tamo gdje ne spadamo. Ja tu ne vidim problem i sve sudionike naše skupine trebamo nakantati sa tri gola razlike, minimalno. Ako Bilić bude kalkulirao, eksperimentirao o taktici e ne primjeni od prve sekunde ubojitu napadačku bez daha za protivnika, onda je normalno da nemamo tamo što tražiti. Ako se bude dimilo od prve sekunde, onda će i na kraju goriti vatra. Zato Bilić ne smije griješiti, ili nakon prvog poluvremena može ići doma.

JR
J-RASH
18:18 15.06.2011.

Bilić ti, inače, vodi samo nogometnu reprezentaciju, nisu mu dodijeljeni svi sportovi sa loptom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije