Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP Divizije 1B

Hrvatska izgubila od Nizozemske, zlato nedostižno

Hrvatska
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
17.04.2015.
u 00:30

Hrvatska je porazom izgubila šanse za plasman u viši rang, no u zadnja dva kola slijedi borba za broncu.

Hokejaška reprezentacija Hrvatske u 3. je kolu SP-a Divizije 1B u Eindhovenu izgubila od domaćina Nizozemske s 2:5. Strijelci za kockaste bili su Perkovich i Murray.

Hrvatska je porazom izgubila šanse za plasman u viši rang, no u zadnja dva kola slijedi borba za broncu.

Poredak: Velika Britanija 8, Južna Koreja 6,  Litva 6, Hrvatska 4, Nizozemska 3, Estonija 0 bodova.

>>Hrvatska preokretom do uvjerljive pobjede nad Litvom

Komentara 6

FU
FULL
08:50 17.04.2015.

Čitajući rezultat, "Strah u Ulici Brijestova" je još "mila majka"! Pisano izvješće o utakmici, asocira me na "kaligrafiju" djece u vrtiću ali bez obzira na to, jedina "olakotna okolnost" našem porazu mogu biti pojačana isključenja naših igrača ( uz ozljede) i sve ostalo što ide uz to. Očigledno, tri tjedna priprema ni približno nisu polučila uspjeh, to se već i onako vidjelo u prve dvije utakmice. Iz utakmice Korea-Engleska (koja je bila najljepša do sad, našu nisam gledao ), može se naučiti (samo jedan detalj) kako se izvodi kazneni udarac, to je stvarno bila O.Connorova majstorija (rijetko viđena), čista petica! S tim sam sve napisao. Imali smo veliku priliku (već ove godine) osvojiti Zlato ali za to treba veće razumijevanje igre i možda novog trenera reprezentacije ako se ima gdje pronaći??

BA
Barisic
09:58 17.04.2015.

Hrvatska repka ima 10 igraca koji igraju u drugoj najjacoj ligi na svijetu a nemogu pobijediti amatere iz holandije. Gledao sam ukatmicu prvu trecinu. Sramota sta te nase "zvijezde" na ledu rade. Ti "amerikanci..." igraju bez srca! Bolje bi prosli da su samo hrvati na ledu. Oni bi se borili sa cijelim srcem za nasu zemlju. Ovo je katastrofalno..

Avatar Point_of_view
Point_of_view
18:57 17.04.2015.

@FULL, ja sam mazohist i gledao sam cijelu utakmicu. Mozda smo kroz KHL malo postali izbiljivi? Ali, ono sto sam vidio kod hrvatskih igraca, neovisno od toga, domaci ili stranci, stvarno ne zasluzuju, bilo kakvu medalju. Tu ima igraca, kojima je nekoliko puta, pak prosao ispod palice. Lose postavljanje obrane, lose klizanje, jalov napad... sve su to slabosti, koje su bile evidentne. Dali trener snosi dio krivice, to neznam. Cinjenica je, da trebamo bar tri cetiri kluba, koja bi trebala imati dobar rad sa mladima. Zasto ne pomoci Delnice, Slunj, Gospic... da naprave infrastrukturu, koja u danasnje vrijeme nije pretjerano skupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije