Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BITKA ZA ČETVRTFINALE

Hrvatska doputovala u Kairo: Osjeća se pozitiva, ali svaka utakmica će biti na nož

Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala u Kairo
Foto: Hrvatski rukometni savez
1/15
20.01.2021.
u 16:32

- Ovo je prvenstvo do sada pokazalo da su se sve izvaneuropske reprezentacije dosta približile europskim momčadima - upozorio je Horvat

Hrvatska reprezentacija doputovala je u srijedu u poslijepodnevnim satima iz Aleksandrije u Kairo gdje će nastaviti nastup na Svjetskome prvenstvu, a hrvatski reprezentativac Zlatko Horvat zadovoljan je rezultatom koji su Kauboji do sada ostvarili. 

- Stigli smo ovdje kao kao prvi u skupini. Možda smo priželjkivali četiri boda, ali i ovo je dobro, u dobroj smo poziciji. Sami odlučujemo o sebi, imamo dobar raspored i sve je kako smo priželjivali prije nego smo došli u Egipat - kazao je Horvat po dolasku u Kairo.

Hrvatska će prema rasporedu koji je objavila Međunarodna rukometna federacija u četvrtak u 1. kolu igrati u 18:00 sati protiv Bahreina, u 2. kolu u subotu protiv Argentine Kauboji će na teren također u 18:00 sati, dok će u posljednjem kolu u ponedjeljak protiv branitelja naslova Danske igrati u 20:30 sati.

>>> VIDEO: Ivica Obrvan: Neke Červarove odluke su nerazumljive, a ovo prvenstvo najčudnije je do sada

- Idemo sada utakmicu po utakmicu, samopouzdanje se diglo, što je najbitnije. Osjeća se pozitiva koja je porasla nakon Angole, a posebno poslije Katara.  Vidi se da se vraćamo u formu koju smo imali na prošlom prvenstvu - dodao je Horvat ocijenivši kako Hrvatska treba ozbiljno shvatiti sve protivnike koji je čekaju u nastavku prvenstva.

- Bahrain i Argentina su nezgodne reprezentacije, da ne ubrajamo tu Dansku. Ovo je prvenstvo do sada pokazalo da su se sve izvaneuropske reprezentacije dosta približile europskim momčadima tako da će svaka utakmica biti na nož. Morat ćemo u svaku utakmicu ući sto posto da dobijemo željeni rezultat sa što manje problema - zaključio je Horvat.

U drugi krug natjecanja Danska je prenijela četiri boda, Hrvatska tri, Katar i Argentina po dva, Japan jedan, a Bahrein nula bodova.

Plasman u četvrtfinale izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.

>>> Pogledajte izjave nakon utakmice protiv Katara

Komentara 1

ER
EroK
17:57 20.01.2021.

Već se pojavljuju neki zbunjujući naslovi, ali to ne prolazi kod Meštra Červara, koji nastavlja pisati našu rukometnu povijest! Bravo dečki, samo naprijed, cijela Hrvatska i Hrvati smo uz vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije