Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK DAN

Horor u Francuskoj: U prometnoj nesreći poginuo je trener. Jedanaestero djece (13) teško ozlijeđeno

Centre Presse Aveyron
16.05.2023.
u 10:44

Strašne scene pogodile su francuski nogomet, a nesreća se dogodila 14. svibnja oko 20 sati. Vatrogasci su jedno od unesrećene djece morali izvlačiti iz vozila jer je bilo zarobljeno

Velika tragedija pogodila je francuski nogomet jer se minibus koji je prevozio pionire kluba Avenir Foot Losere sudario s drugim minibusom na putu za utakmicu. Turnir se trebao odigrati za vikend , a u toj prometnoj nesreći poginula je jedna osoba, a 11 ih je teško ozlijeđeno. 

Kako javljaju francuski mediji, preminuli muškarac je 26-godišnji trener momčadi koji je vozio minibus i zove se Antonin Elia, dok su među 11 ozlijeđenih uglavnom djeca od 13 godina. 

- U šoku smo, svi smo u žalosti, cijeli naš sport. Dobili smo mnogo poruka podrške od naših nogometaša, košarkaša i rukometaša -  rekao je predsjednik kluba Fabian Bernard

Ovaj francuski klub je inače poznat po radu s mladim kategorijama, na seniorskoj razini su u amaterskom nogometu, ali omladinska škola im je dosta uspješna.  Sve je počelo kada je jedno od vozila skrenulo prema jarku i izgubilo kontrolu, a pokrenuta je istraga zašto se to dogodilo. Jedno od unesrećene djece vatrogasci su morali izvlačiti iz vozila jer je neko vrijeme bilo zarobljeno. 

 

 

Komentara 1

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
15:49 16.05.2023.

vjerojatno je to onaj isti trener koji je djecu u nedjelju rano ujutro pokupio na mjestu okupljanja, vozio negdje na turnir, odradio sa njima nekoliko utakmica taj dan, totalno iscrpljen, i fizički i mentalno navečer opet sjeo za upravljač i vozio nazad kući. već na desetke puta viđen scenarij, ali još uvijek je malo mrtvih da bi se trenerima konačno zabranilo vozit djecu po natjecanjima. dnevnica vozača je ipak preveliki trošak sportu i klubovima, ovako je bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije