Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštra opomena

Halilović naljutio ljude u Barceloni: Ovo si napravio posljednji put!

Alen Halilović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.02.2015.
u 10:40

On je ozlijeđen i mi ćemo objavljivati njegovo stanje s ozljedom, ali ubuduće će oni koji bez znanja kluba objave informaciju biti kažnjeni, poručio je trener.

Alen Halilović prije nekoliko dana na treningu je ozlijedio lijevo koljeno, a fotografiju s liječničkog pregleda objavio je na Instagramu. Poručio je kako ga neće biti nekoliko tjedana, ali da će se vratiti jači.

Zanimljivo, Barcelona nije objavila ništa o ozljedi hrvatskog veznjaka, a prema informacijama iz medija katalonskom klubu nije se svidjela Halilovićeva objava na društvenim mrežama.

Posebno mu je to zamjerio novi trener Barcelone B, Jordi Vinyals.

- On je ozlijeđen i mi ćemo objavljivati njegovo stanje s ozljedom, ali ubuduće će oni koji bez znanja kluba objave informaciju biti kažnjeni. Ne volim kada moji igrače prenose informacije. Ovo je prvi put, ali i posljednji. Neće se više ponoviti! - naglasio je Vinyals.

Halilović je ove sezone za Barcelonu B odigrao 16 utakmica i postigao tri gola uz jednu asistenciju. Za prvu momčad Barcelone upisao je 28 minuta u Kupu kralja protiv Elchea.

>>Još loših vijesti, Alen Halilović se ozlijedio i neće ga biti nekoliko tjedana

>>Igor Cvitanović: Alen bi u Dinamu postao bolji igrač nego u Barci B

 

😔😢 I'll be out for a few weeks, I got injured yesterday, I'm coming back stronger 🙏💪❤️

A photo posted by Alen Halilovic ⚽️🙏❤️ (@alen_halilovic) on

 

Komentara 10

KO
kompjuter
10:54 15.02.2015.

ovaj mali nikad nebu pravi igrač,nikada

OB
Objektivno...
14:07 15.02.2015.

Kada Maminjov inkubator napravi instant zvijezdicu onda ovakve stvari nisu ništa čudne... S druge strane, piše li u Ugovoru da takve podatke o sebi ne smije objavljivati? Šta da je to napravio Messi?

TO
Tonny96
12:53 15.02.2015.

Ma on bude za par godina najbolji igrac Barcelone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije