Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krunoslav Jurčić

'Halilović mora dobro iskoristiti Štimčev poziv za Škotsku'

Kruno Jurčić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
04.05.2013.
u 14:36

- Rijeka želi pobijediti, a i mi smo ekipa na koju se svi pale, tako da očekujem početni pritisak protivnika

Dinamo u nedjelju od 19 sati na Kantridi igra protiv motivirane Rijeke. Domaćini se bore za mjesta koja vode u Europi, no trener Modrih Krunoslav Jurčić najavljuje kako njegova momčad ide po pobjedu.

- Očekivanja su uvijek ista, idemo pobijediti i igrati dobar nogomet – kaže trener na početku pa nastavlja:

- Što se tiče našega kadra, Čop je bio na pregledu, stanje mu je bolje, počeo je trčati, ušao je u proces individualnog rada. Šimunović ima problema s mišićima leđa tako da njih dvoje ne konkuriraju za utakmicu. Ostali su na raspolaganju – osvrnuo se Jurčić na ozlijeđene igrače te dodao kako se na teren vraćaju Leko, Ademi i Ibanez koji će u Rijeci dobiti određenu minutažu.

Kakva su očekivanja od utakmice u Rijeci:

- Dolje će biti užareni ambijent, Rijeka želi pobijediti, a i mi smo ekipa na koju se svi pale, tako da očekujem početni pritisak protivnika. No, mi ćemo na to odgovoriti. U svakom slučaju, očekujem našu dobru prezentaciju sutra.

Kako ćete motivirati igrače za nadolazeći susret obzirom da je već osiguran osmi uzastopni naslov:

- Jako sam zadovoljan atmosferom u momčadi, dečki ozbiljno shvaćaju sve svoje obveze i jako dobro rade. Atmosfera na Kantridi je nešto što svakako ističem igračima kao dodatni motiv jer ambijent će biti dosta sličan onome koji nas na ljeto čeka u kvalifikacijama. Dakle, određena doza pritiska, navijači, blizina terena... Bit će to idealna prilika da moji igrači pokažu kako reagiraju u tim uvjetima. No naposljetku, bez obzira na našu osiguranu titulu ili atmosferu na određenim utakmicama, motiv je uvijek isti. Želimo pobjeđivati sve do kraja.

Komentirao je Jurčić na kraju i najavu izbornika Igora Štimca da će pozvati Alena Halilovića u reprezentaciju za utakmicu sa Škotskom.

- Alen je povećao neke svoje kapacitete i mora to i nastaviti kako bi bio potpuno zreo igrač. Međutim, moramo biti svjesni i njegovih godina. Ne možete u bocu od litre uliti dvije litre vode. No, činjenica je da Alen sazrijeva krupnim koracima i mora iskoristiti ovu priliku da postane reprezentativac Hrvatske. Time sam sve rekao.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije