Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABIJAO LIVAJA

Hajduk u neobičnoj utakmici od 120 minuta porazio mađarski Fehervar

Zaostali susret 4. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Gorice
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.01.2023.
u 18:12

Osim predvodnika ekipe, pogodak je postigao i Sahiti. Idući prijateljski susret Splićana na rasporedu je za tri dana, kada će igrati protiv slovenskog Celja.

Nogometaši Hajduka u pripremnoj su prijateljskoj utakmici u Istri u srijedu svladali mađarskog prvoligaša Fehervar sa 3-2 (3-2).  Dogovorom trenera igralo se dva puta po 60 minuta, a svih pet pogodaka postignuto je u prvih sat vremena.

>> Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere: Hrvat ima velike planove s Realom

Dvostruki strijelac za Hajduk bio je Marko Livaja (7, 13), a jedan gol je dodao Emir Sahiti (25), dok je oba pogotka za Fehervar postigao Kenan Kodro (10, 57).

Idući prijateljski susret Splićana na rasporedu je za tri dana, kada će igrati protiv slovenskog Celja. Dvoboj je na rasporedu u 14:30 sati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije