Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bili' na trećem mjestu

Hajduk pobijedio Lokomotivu i igračima se smiješi 100 tisuća eura!

Hajduk - Lokomotiva
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
29.04.2015.
u 22:40

- Hajduk je imao više sreće. Izgubili smo, ali ako i dalje budemo igrali kao u drugom dijelu, onda možemo mirno spavati

Sto tisuća eura smiješi se Hajdukovim igračima (predsjednik Brbić obećao je premiju za plasman u Europu), pobjedom nad Lokomotivom od 2:1 (2:0), Splićani su skočili na treće mjesto koje vodi u Europu. Bila je to utakmica s dva različita lica. Kakva je to kanonada bila na startu, Lokomotiva se nije ni snašla, a na semaforu je bilo 2:0, oba gola postigao je Dejan Mezga, prvog u 10., drugog u 28. minuti. 

Taj omaleni Čakovčanin već je bio označen kao grozna investicija, ispisnica mu je već bila napisana, a sada se prometnuo u glavnog Hajdukovog igrača. Hajduk je išao kao navijen, kao nikada u ovoj polusezoni. I nije tu bilo samo trke, bilo je i lijepih poteza. Ni blizu one slike nemoćnog i jadnog proljetnog Hajduka. Još je i Lokomotiva, s tih 2:0 na poluvremenu, prošla i dobro, Maglica je imao zicer. A sve je išlo s desnog boka, dva zvrka, Fran Tudor i Dino Mikanović asistirali su za golove, dolazili u naletima, stalno prijetili. Imali su što vidjeti skauti West Hama, Leicestera i Swansea, koji su iz lože pratili igru Tina Sušića. 

Zanimljivo, u posljednje tri prvenstvene utakmice strijelci za Hajduk bili su Fran Tudor (2 gola) i Dejan Mezga (3 gola). Pogađate, to su im prvi golovi u sezoni. Sve je bilo odlično što se tiče Hajduka, ali samo u prvom dijelu. U nastavku je Andrijašević, nakon kornera, u 48. minuti smanjio. To je bio znak da se u Hajdukove redove uvuče strah. Hari Vukas bio je sretan zbog druge pobjede zaredom. 

- Vratili smo se na treće mjesto, pokazali smo veliki trud, nadam se da ćemo biti na ovakvom nivou. Prvo poluvrijeme sam uživao kao trener, mogli smo voditi i s 3:0, završiti utakmicu. Ali, izgubili smo svježinu što je i normalno s obzirom na ritam utakmica u posljednje vrijeme - rekao je Vukas

Sve što je bijele krasilo u prvom dijelu jednostavno je nestalo... Bio je to onaj uplašeni Hajduk, tako znan iz proteklih mjeseci. 

- Hajduk je imao više sreće. Izgubili smo, ali ako i dalje budemo igrali kao u drugom dijelu, onda možemo mirno spavati. Dva različita poluvremena? Stvar je samo u agresiji. Još je sve otvoreno za igranje u Europi, to će se mijenjati iz kola u kolo. Bit će napeto do kraja prvenstva. Želimo li igrati u Europi? To je nenormalno pitanje. Ti što pitaš si specijalac (obratio se kolegi iz 24 sata, nap.a.) - kazao je trener Lokomotive Tomislav Ivković. 

Vukasu je još preostalo da naredi Jozinoviću i Maglici da prestanu lamatati rukama na svaku sučevu odluku, bila ispravna ili ne. Kao prvo, nisu autoriteti, a kako stalno nešto prigovaraju, onda ih ni suci više ne shvaćaju ozbiljno...

>>Rijeka pobijedila Split i odgodila Dinamovu proslavu naslova prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije