Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER CITYJA

Guardiola izabran za najboljeg trenera u Premier ligi: 'Ovaj klub je nevjerojatan'

Pep Guardiola
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
31.05.2023.
u 09:35

"Ja sam u nevjerojatnom nogometnom klubu i bez sve podrške koju sam imao tijekom svog vremena ovdje, ovo ne bi bilo moguće", rekao je Guardiola.

Pep Guardiola proglašen je u utorak od strane Udruge menadžera lige (LMA) trenerom godine u Premier ligi nakon što je odveo Manchester City do petog naslova engleskog prvaka.

Guardiola je vodio City do njihove pete ligaške krune u šest sezona, a klub treba još igrati finale FA kupa u subotu protiv Manchester Uniteda i finale Lige prvaka protiv Intera tjedan dana kasnije.

"Ja sam u nevjerojatnom nogometnom klubu i bez sve podrške koju sam imao tijekom svog vremena ovdje, ovo ne bi bilo moguće", rekao je Guardiola.

Konkurencija Guardioli u izboru za LMA nagradu bio je Mikel Arteta iz Arsenala, Robert De Zerbi iz Brighton & Hove Albiona, Eddie Howe iz Newcastle Uniteda, Vincent Kompany iz Burnleyja i Steven Schumacher iz Plymoutha Argylea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije