Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIĆ VS. UEFA Plati

Gredelj: Pokazat ćemo Platiniju koliko je malen, odnosno mi veliki !

'UEFA president Michel Platini in the stands during the Europa League, Group J match at White Hart Lane, London.Photo: Press Association/PIXSELL'
PA/PIXSELL
22.03.2013.
u 16:50

Sučev odvjetnik potvrđuje da je Marić bio žrtva UEFE-ine urote protiv HNS, V. Markovića, Zorana Mamića i Z. Srebrića

- Platini se i dalje ponaša po obrascu „ja sam prevelik da bi se odazivao na pozive tako malih“. No obećao sam sebi i klijentu Mariću da ćemo Platiniju pokazati da niti je on velik, niti mi mali - kazao je to nakon glavne rasprave Vladimir Gredelj na daruvarskom Općinskom sudu, na kojoj se ponovno nije pojavio uredno pozvani predsjednik UEFA-e Michael Platini u parnici kojom od UEFE-a sudac Bruno Marić traži milijun eura za duševne boli.

- Vrhunac drskosti te nogometne asocijacije pored svih pisanih dokumenata i svjedočenja je ustrajna tvrdnja da Robin Bokšić nije njezin službenik - kaže Gredelj.

Od Platinija odustaju, no traže da UEFA do slijedeće rasprave 7. svibnja dostavi odluku o smjenjivanu Petera Limachera s mjesta predsjednika disciplinske komisije UEFA-e, da pojasne jesu li i zašto su Limacher i Bokšić disciplinski kažnjeni, te koji je njihov status.

Saslušan je i Bruno Marić, koji je u opširnom iskazu kazao da je R. Bokšić od njega tražio da ocrni HNS, V. Markovića, Zorana Mamića i Z. Srebrića, pa će ga UEFA rehabilitirati i s imena skinuti ljagu.

- Marić je žrtva postupka kojim se htjelo srušiti nogometni savez, odnosno tadašnje čelne ljude. Htjelo se da isprovocirati Marića javnim ocrnjivanjem, pa ponuditi rehabilitaciju. Ta podmuklost govori o niskim pobudama moćne organizacije - kazao je Gradelj, uvjeren da će dobiti parnicu.

Marić i Gredelj tvrde da je traženi iznos premali u odnosu na štetu koja mu je pričinjena. Uz to da UEFA ostaje kod svojih stavova, njezin odvjetnik Ranko Tomašević kazao je da će pribaviti traženu dokumentaciju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije