Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester City

Zvijezda Cityja šokirala izgledom, pogledajte tijelo Grealisha nakon mjesec dana opijanja

Igra?i Manchester Cityja šampionskom paradom proslavili osvajanje Lige prvaka
Foto: Gary Oakley
1/4
11.07.2023.
u 14:36

Guardiola je upozoravao Grealisha da se mora kontrolirati jer svi znaju da voli popiti i tulumariti

Manchester City je prije mjesec dana osvojio Ligu prvaka kada je u finalu pobijedio Inter 1:0. Tada je prvi put u povijesti kluba došao na vrh Europe. Igrači Cityja to su proslavili, a posebno Jack Grealish (27) koji još uvijek ne prestaje s opijanjem.

Još uvijek je na odmoru na Ibizi iako se uskoro mora javiti Pepu Guardioli i početi s treninzima. Ono što je posebno šokiralo javnost u Engleskoj je stanje u kojem se Grealish nalazi. Fotografija njegovog tijela s odmora na Ibizi su šokantne.

Svakodnevno opijanje ostavilo je trag, a njegovo inače isklesano tijelo izgleda zaista neprepoznatljivo. Guardiola je upozoravao Grealisha da se mora kontrolirati jer svi znaju da voli popiti i tulumariti, a sada će mu trebati nekoliko tjedana da se vrati u formu.

Foto: Screenshoot

Grealish se uskoro vraća u Manchester na početak priprema, a potom ih sve očekuje turneja po Aziji gdje će do kraja mjeseca odigrati tri prijateljske utakmice. Prvi pripremni meč igraju protiv Yokohama Marinosa u Tokiju 23. srpnja, dok tri dana kasnije na istom stadionu igraju protiv Bayerna. Turneju završavaju 30. srpnja u Seulu utakmicom protiv Atletico Madrida.

 

Komentara 1

T2
Tomo_20
22:26 11.07.2023.

Jos je pijan hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije