Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI LITVA

Gračan pred prvim izazovom kao izbornik Hrvatske: Idemo vratiti samopouzdanje

26.11.2021.
u 08:35

– Treba u ove dvije utakmice osvojiti bodove, postići prve pogotke. Litva je slična reprezentacija kao i naša, imaju tri kvalitetne igračice i sigurno će biti zahtjevna utakmica.

Nogometašice Hrvatske u Puli (17 sati) igrat će protiv Litve petu utakmicu u skupini kvalifikacije za odlazak na svjetsko prvenstvo 2023. godine. Nakon četiri kola Hrvatska je posljednja u skupini, bez ijednog boda i bez ijednog datog pogotka. Današnje suparnice, Litva, također nema nijedan bod iz tri odigrane utakmice.

– Pokušat ćemo kroz ove dvije utakmice vratiti djevojkama samopouzdanje nakon četiri poraza. Treba u ove dvije utakmice osvojiti bodove, postići prve pogotke. Litva je slična reprezentacija kao i naša, imaju tri kvalitetne igračice i sigurno će biti zahtjevna utakmica – rekao je Nenad Gračan, novi izbornik.

Doris Bačić, vratarka reprezentacije, istaknula je uoči današnjeg susreta:

– U svakoj utakmici očekujem pobjedu pa se tako pripremam i za ovu protiv Litve. Nama je imperativ pobjeda u današnjem susretu. Dobro smo se pripremili, imamo kvalitetu – istaknula je vratarka Sportinga iz Lisabona koja se rado sjeća dana provedenih u Juventusu.

– Konačno sam tamo upoznala svog idola, Gigija Buffona – zaključila je Doris Bačić.

Komentara 1

SE
serafin002
08:50 26.11.2021.

Nogomet žena je degradacija, sramota za ženski rod, bacanje novaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije