Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči EP-a

Gračan: Igrači jedva čekaju natjecanje, bit će dovoljno motivirani

Nenad Gračan
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
24.05.2019.
u 14:05

Pozvali smo 25 igrača s obzirom na neke postojeće ozljede, a nije isključeno ni da se netko ozlijedi u nadolazećem razdoblju. Na svim smo pozicijama pokušali imati po dvojicu igrača, dok na desnom beku imamo igrače koji mogu biti i stoperi - objasnio je izbornik Gračan

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Nenad Gračan objavio je širi popis kandidata za Europsko prvenstvo.

Hrvatska U-21 okupit će se 3. lipnja u Zagrebu te otputovati na pripreme u Medulin kako bi u što boljoj formi dočekala nastup na europskoj smotri u Italiji i San Marinu. Izabranici Nenada Gračana u sklopu Skupine C igraju 18. lipnja protiv Rumunjske, 21. lipnja protiv Francuske i 24. lipnja protiv Engleske.

Nenad Gračan
1/5

- Pozvali smo 25 igrača s obzirom na neke postojeće ozljede, a nije isključeno ni da se netko ozlijedi u nadolazećem razdoblju. Na svim smo pozicijama pokušali imati po dvojicu igrača, dok na desnom beku imamo igrače koji mogu biti i stoperi - objasnio je izbornik Gračan, za internetsku stranicu HNS-a.

- Najmanje problema imamo u veznom redu, svi dobro igraju u kontinuitetu. Što se napada tiče, Jakoliš je bio dobar u kvalifikacijama, ali nema kontinuitet te smo pozvali i Kulenovića, pa ćemo vidjeti tko će naposljetku ići na Europsko prvenstvo - dodao je.

Bez obzira na tešku skupinu, Hrvatska želi do dobrog rezultata, a plasman u polufinale značio bi i plasman na Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine.

- Kad smo se već plasirali, želimo napraviti dobar rezultat. Ova generacija to može, a vodilja nam je seniorska reprezentacija - uz zajedništvo, kompaktnost i disciplinu možemo do cilja. Naravno da će biti teško u skupini, ali treba biti optimist, igrači jedva čekaju natjecanje, te će biti dovoljno motivirani i disciplinirani - zaključio je Nenad Gračan.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?, pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije