Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve ide po planu'

Goluža se nakon pobjede ispričao, evo zbog čega!

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.01.2015.
u 18:58

- Tunis je bio bolji nego protiv Makedonije, ali mi smo sve kontrolirali, od prve do zadnje minute

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je i drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. izabranici Slavka Goluže danas su bili bolji od Tunisa sa 28:25 i igrali su bolje nego jučer.

- Mislim da nam je trebala ova pobjeda i čestitam igračima na izuzetno dobroj utakmici. Moram iskoristiti ovu priliku da se zbog nečega ispričam: jučer se nisam zahvalio navijačima koji su nas došli podržati i koji nas nose, rekao je Goluža za RTL i vratio se na utakmicu:

-  Tunis je bio bolji nego protiv Makedonije, ali mi smo sve kontrolirali, od prve do zadnje minute. Imali smo malu crnu rupu u prvom dijelu, a u drugom dva nepotrebna isključenja. Međutim, u tim smo trenucima zadržali razliku i utakmicu priveli kraju. Protivniku također čestitam na korektnoj utakmici.

Hrvatska je i protiv Austrije i protiv Tunisa imala prednost od tri, četiri pogotka, ali je dopuštala protivnicima da se vraćaju u utakmicu.

- Tako je to, rukomet se danas brzo igra. Mi moramo igrati duži napad. Ne trebamo ići na gol u deset sekundi, a to sam i danas tražio od igrača jer su Tunižani jako opasni u kontri. No, sve ide po planu, sutra ćemo se odmoriti i u utakmici protiv Irana ćemo kombinirati, zaključio je izbornik.

>>Hrvatska na krilima Čupića i Štrleka do pobjede nad grubim Tunižanima

Komentara 5

MA
magnum2013
08:43 18.01.2015.

Nemamo ni trenera, a ni nikakove taktike. Igramo oslanjajući se na sreću i vrhinske igrače koje imamo u ekipi. Bezvrijedno je još nešto govoriti sve dok postoji klika koja Golužu održava na ovoj funkciji.

Avatar Oneill
Oneill
10:38 18.01.2015.

Ako ke neko gradonacelnik onda kazu ima i bolje ako kupis jagoda kazu ima i boljih itd. Sto to vecina ljudi tako misli dalije to dobro?ja znam da naprimer Njemci kazu ako je casa pola napunjena oni kazu da jee polu prazna ja kazem da je pola puna. I mislim nije sve uzivotu negativno gledat pozitiva je Hit. A za tekme mi smo super.

MA
matildica
10:53 18.01.2015.

ej koja vijest pa ti buš pulicera dobil ak tak nastaviš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije