Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve ide po planu'
Povratak na članak

Goluža se nakon pobjede ispričao, evo zbog čega!

- Tunis je bio bolji nego protiv Makedonije, ali mi smo sve kontrolirali, od prve do zadnje minute

Komentari 5

MA
magnum2013
08:43 18.01.2015.

Nemamo ni trenera, a ni nikakove taktike. Igramo oslanjajući se na sreću i vrhinske igrače koje imamo u ekipi. Bezvrijedno je još nešto govoriti sve dok postoji klika koja Golužu održava na ovoj funkciji.

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:38 18.01.2015.

Ako ke neko gradonacelnik onda kazu ima i bolje ako kupis jagoda kazu ima i boljih itd. Sto to vecina ljudi tako misli dalije to dobro?ja znam da naprimer Njemci kazu ako je casa pola napunjena oni kazu da jee polu prazna ja kazem da je pola puna. I mislim nije sve uzivotu negativno gledat pozitiva je Hit. A za tekme mi smo super.

VL
MA
matildica
10:53 18.01.2015.

ej koja vijest pa ti buš pulicera dobil ak tak nastaviš

VL
DH
dalibor.hren
08:29 18.01.2015.

Mogao se ispričati i zbog sljepoće. Kak nije na lijevom vanjskom igrao flaster? Čovjek nam je u prvom poluvremenu napunio mrežu. Pobjeda je ipak pobjeda, a u njoj je najveći teret podnio Mirko Alilović!

VL
LU
lukateli1
10:46 18.01.2015.

E, moj Goluza! Iste greske radis u 2 dana! povedemo 3-4 razlike i ti onda promijenis 3-4 igraca, protivnik se vrati, ti vratis prvu ekipu, pa opet povedemo, a ti opet uvedes rezerve, pa se oni opet vrate...itd, itd. Samo slijepac ne vidi da ne smijes uvodit vise od 1 igraca sa klupe odjednom. Nazalost, uvijek sam te branio na prijesnjim prvenstvima, ali, vise ne mogu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.