Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzrok nepoznat

VIDEO Gledatelji u Engleskoj šokirani: Igrač kolabirao usred terena. Prevezli ga u bolnicu

Championship Play-Off Final - Coventry City v Luton Town
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.05.2023.
u 22:02

Ovom je utakmicom Luton klub nakon 31 godine izbivanja sljedeće će sezone ponovno zaigrati u elitnom razredu engleskog nogometa. Nakon utakmice objavili su poruku podrške unesrećenom igraču: "Svi smo uz tebe, Locks!"

Tijekom finala doigravanja za promociju u Premier ligu usred utakmice se srušio velški reprezentativac i kapetan Lutona Tom Lockyer. Trčeći prema obrani, daleko od lopte i duela s protivnicima, iznenadno se srušio, a gledatelji, igrači i timovi ostali su šokirani prizorom

Liječnici su potom brzo utrčali na teren i pružili Lockyeru prvu pomoć pa ga na nosilima odnijeli s terena i prevezli u bolnicu. U bolnici je pretragama utvrđeno da nije u životnoj opasnosti, a njegov klub je objavio na Twitteru.

GALERIJA Manchester United razbio Chelsea

Championship Play-Off Final - Coventry City v Luton Town
1/4

‘‘U mogućnosti smo izvijestiti da je Tom Lockyer nakon što se srušio na terenu prebačen u bolnicu na daljnje pretrage. Odaziva se i razgovara sa svojom obitelji koja je uz njega. Svi smo uz tebe, Locks", objavio je Luton Town koji još čeka informacije o uzroku nesretnog slučaja.

VEZANI ČLANCI:

Ovom je utakmicom Lockyerov klub nakon 31 godine izbivanja sljedeće će sezone ponovno zaigrati u elitnom razredu engleskog nogometa. Oni su u finalnom susretu doigravanja za plasman u Premier ligu na Wemblexyu boljim izvođenjem 11-eraca svladali Coventry City. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1-1, Luton je poveo golom Clarka (23), a izjednačio je Hamer (66).

Kako se niti u dodatnih pola sata rezultat nije mijenjao, pristupilo se izvođenju 11-eraca, a tu je svih 10 prvih izvođača, po pet sa svake strane bilo precizno. U šestoj je seriji Potts bio precizan za Luton dok je udarac igrača Coventryja Daba završio visoko preko grede.

VEZANI ČLANCI

Luton je posljednji put u najvišem rangu engleskog nogometa igrao u sezoni 1991/92., posljednjoj prije no što je on preimenovan u Premier ligu, pa će mu sljedeća sezona biti prva premijerligaška.

Kako je Luton praktički predgrađe Londona, može se kazati da će glavni engleski grad sljedeće sezone imati čak osam premijerligaša jer su u najvišem rangu Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, West Ham United, Fulham, Crystal Palace i Brentford. 

Prije Lutona nastup u Premier ligi sljedeće sezone već su izborili Burnley i Sheffield United. Za sada je poznato kako će društvo najboljih napustiti Southampton, dok će preostala dva putnika u rang niže biti poznata u nedjelju nakon što se odigra posljednje kolo, a za izbjegavanje takve sudbine bore se Everton, Leicester City i Leeds United.

VIDEO Žestoke kritike na račun Vatrenog: 'Navodno je bio pouzdan, ali kiborg Haaland ga je pregazio'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije