Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Dinamo i Getafe 2.30, Roma 1.45

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Luka Stanzl/PIXSELL
09.05.2021.
u 13:02

I danas imamo najveće tečajeve

Kao i prethodnih dana i ove nedjelje donosimo nove poklone za igrače Germania Sport kladionice. Do kraja sezone u europskim nogometnim ligama ostalo je još svega nekoliko kola, a onda se nogometna javnost usmjerava prema Europskom prvenstvu.

No, prije nego se usmjerimo prema reprezentativnom nogometu, danas vam donosimo tri poklona u vidu najvećih tečajeva i to iz hrvatske, španjolske i talijanske lige.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Također, napomenimo kako je Germania spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

RIJEKA - DINAMO, 19:00, DVOJKA 2.30

Najjača utakmica hrvatskog nogometa posljednjih devet godina. Rijeka lovi treće mjesto koje im garantira Europu, a Dinamo s pobjedom može osigurati 22. naslov prvaka države. No, utakmice na Rujevici već dugo su najteže Dinamovo gostovanje. Plavi su u posljednjih 10 utakmica na ovom stadionu upisali tek dvije pobjede, a Rijeka pet. Ipak, Dinamo želi osvojiti naslov na ovom teškom terenu, Krznar računa na sve igrače i mislimo da je kvota na Dinamo ovdje zaista odlična.

GETAFE - EIBAR, 14:00, JEDINICA 2.30

Borba za ostanak u španjolskoj Primeri. Getafe ima četiri boda više od zone ispadanja i pobjedom će praktički, ne i teoretski zadržati prvoligaški status. S druge strane, Eibar je posljednji i porazom su praktički, ne i teoretski osigurali plasman u niži rang. Ipak, Getafe je u ovoj utakmici favorit, igra na domaćem terenu bolji kadar od gostiju. Ako odigrate na domaćine, možete iskoristi ovu sjajnu kvotu na njihovu pobjedu.

ROMA - CROTONE, 18:00, JEDINICA 1.45

Gosti su izgubili sve šanse za opstanak i do kraja igraju za puki prestiž. Roma je pak sa samo jednim osvojenim bodom u posljednja četiri kola kompromitirala svoju europsku poziciju. Odlični Sassuolo im puše za vratom, imaju tek dva boda manje. Iako se Vučica nalazi u strašnoj lošoj formi, pirova pobjeda protiv Manchester Uniteda dignula im je samopouzdanje te se očekuje prekid negativnog prvenstvenog niza protiv fenjeraša.

Cijelu ponudu Germania Sport kladionice pronađite OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije