Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pyeongchang

Francuzi su neodlučeni žele li ili ne nastupti na ZOI u Južnoj Koreji

Pyeongchang
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.09.2017.
u 07:05

Ako nam domaćini ne mogu jamčiti apsolutnu sigurnost francuski sportaši će ostati doma. Ne želimo ih izlagati nepotrebnom riziku -  kazala je Flessel

Francuski sportaši neće nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama u Pyeongchangu sljedeće godine ukoliko se sigurnosna situacija na Korejskom poluotoku dodatno pogorša, kazala je francuska ministrica sporta Laura Flessel. 

Zbog velike napetosti oko sjevernokorejskog nuklearnog programa već su brojni olimpijski odbori odlučili da neće slati sportaše na ZOI, pogotovo ako situacija eskalira. Južnokorejski zimski sportski centar Pyeongchang nalazi se samo nekoliko kilometara od granice Sjeverne Koreje, a Igre počinju u veljači.

- Ako nam domaćini ne mogu jamčiti apsolutnu sigurnost francuski sportaši će ostati doma. Ne želimo ih izlagati nepotrebnom riziku -  kazala je Flessel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije