Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio na webu

Francuska bez Tonyja Parkera na SP-u

Tony Parker
Reuters
13.05.2010.
u 22:13

Najbolji francuski košarkaš Tony Parker neće braniti boje svoje reprezentacije na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Poslušajte mp3

 

Svoju je odluku 27-godišnji playmaker NBA momčadi San Antonio Spursa objavio na vlastitoj internet-stranici uz objašnjenje:

- Moram se usredotočiti na svoj klub. To znači da ću od mjeseca travnja raditi u Los Angelesu kako bih se što bolje pripremio za sljedeću sezonu. U klubu me žele vidjeti u najboljem izdanju i za njih je nezamislivo da igram za francusku reprezentaciju nakon svih zdravstvenih problema koje sam imao ove godine – poručio je između ostaloga Parker.

Francuskog razigravača ugovor sa Spursima veže još sljedeće sezone, a u posljednje su vrijeme mediji počeli nagađati kako bi mogao napustiti teksašku momčad.

- Moja je želja odigrati sjajnu sezonu sa San Antonijem. Nemam nikakvu želju za odlaskom. Moje srce pripada Spusrima – dodao je Parker, koji je pomogao San Antoniju u osvajanju triju NBA-prstena, 2003., 2005. i 2007. godine.

Svjetsko prvenstvo u Turskoj na rasporedu je od 28. kolovoza do 12. rujna, a Francuska se nalazi u skupini D zajedno sa Španjolskom, Litvom, Novim Zelandom, Kanadom i Libanonom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije