Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Jönköpingu

FOTO Rukometaši jutros otišli na misu uoči susreta s SAD-om, nisu bili jedini Hrvati

Foto: Volim Hrvatsku/Instagram
1/4
15.01.2023.
u 16:36

- Nećemo se predati dokle god ima šanse. Čuda se događaju. Dat ćemo sve od sebe. Mislim da imamo jak kolektiv koji to može izvući - rekao je kapetan Domagoj Duvnjak nakon Egipta.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras od 20.30 sati igra svoju drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Švedskoj i Poljskoj. Kauboji se nalaze u Jönköpingu, gdje ih je na otvaranju natjecanja porazio Egipat s 31:22. Jasno, više si ne smiju dopustiti poraz i u ogledu protiv Amerikanaca žele slavlje. 

>> Željko Musa: 'Moramo ispraviti što smo griješili i dati sve od sebe u sljedećim utakmicama'

- Nećemo se predati dokle god ima šanse. Čuda se događaju. Dat ćemo sve od sebe. Mislim da imamo jak kolektiv koji to može izvući. Naravno da nije sve u našim rukama, ali trebamo dati sve od sebe, pa što bude - izjavio je kapetan Domagoj Duvnjak nakon utakmice s Egipćanima. 

Nekolicina reprezentativaca jutros je uz Duvnjaka otišla na jutarnju misu u Jönköpingu. Pridružili su mu se Josip Šarac, Igor Karačić, Marin Šipić, Luka Cindrić i Luka Šebetić, a ondje su bili i Hrvati koji žive u gradu. Iskoristili su priliku za fotografiranje s rukometašima.

Izabranicima Hrvoja Horvata nakon današnjeg ogled u trećem kolu slijedi sraz s Marokom, s kojim će igrati 17. siječnja u 20.30.

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 5

Avatar boros
boros
17:11 15.01.2023.

...eet voila,jbt. Aaa joj,zar i to,jbt....pa sta mislite da ce vas bogcevic spasiti. Trebali ste prije SP otici u medjudonje,pardon,medjugorje...hahahaaaa. Nisko ste spali,jbt,achmen...

ZU
Zujim
21:39 15.01.2023.

Ne petljajte Boga u vasu nesposobnost da igrate dobro, sad vam niti On pomoci ne moze vise.

PU
Pametan-u-moru-ludih
18:28 15.01.2023.

Ma nece Vam ni Bog pomoci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije