Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODALI POČAST

FOTO Prekrasnu gestu za Ćiru napravio je klub iz BiH. Pokazao je da nisu zaboravili na legendu

Miroslav Ćiro Blažević dobio je ključeve i povelju grada Travnika
Armin Durgut/PIXSELL
19.02.2023.
u 16:40

Sjajan potez kreirali su nogometaši tuzlanske Slobode i zahvalili se Miroslavu Blaževiću

Na utakmici nogometnog kupa BiH-a u Tuzli između domaće Slobode i Sloge iz Doboja domaćini su na sjajan način na svemu zahvalili preminulom Miroslavu Ćiri Blaževiću. Trener svih trenera rođen je Travniku, a svima je ovim prostorima ušao pod kožu zbog dvoje karizme i trenerskih kvaliteta.

Momčad Slobode je prije početka utakmice stala na centar igrališta i pokazala veliki transparent na kojem je pisalo: 'Hvala za sve treneru svih trenera' prenosi portal SportSport.ba.

Foto: FK Sloboda Tuzla

Ćiro je na veliko iznenađenje svekolike javnosti Slobodu preuzeo 2014. kada je klub bio u drugoj ligi te ih je na kraju odveo u prvu ligu, ali ih nije vodio u elitnom rangu nego je nakon ulaska u prvu ligu dao ostavku i potpisao za Zadar. Blažević se dugo godina borio sa rakom, zločudnu bolest koja mu je prvi put dijagnosticirana 2011. godine je uspio pobijediti dva puta, ali ne i treći put.

Ljubitelji nogometa će ga pamtiti po njegovom umiljatom načinu izražavanja uz dodatak sočnih psovki. Bio je veliki trener i još veći motivator zbog čega su njegovi igrači bili spremni napraviti sve za njega. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije