Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANNY GUTHRIE

FOTO Godinama zarađivao u Premiershipu, a onda sve prokockao: Danas je neprepoznatljiv u Dubaiju

Instagram
11.04.2023.
u 15:10

Ovaj bivši mladi reprezentativac Engleske proglasio je prije nekoliko godina bankrot zbog toga što je upao u kockarske dugove te ih nije uspio vratiti

Gotovo svakodnevno čitamo priče o nogometnim zvijezdama koje su bankrotirale uprkos činjenici da su u karijeri zaradile veliki novac, a takav je slučaj i s bivšim igračem Liverpoola Dannyjem Guthriejem. Danny Guthrie (35) karijeru je počeo u Liverpoolu, dubok trag ostavio je u Newcastleu, a igrao je za brojne popularne engleske premierligaše poput Southamptona, Fulhama, Readinga, Boltona...

Međutim, danas izgleda potpuno neprepoznatljivo i na fotografijama samo rijetki fanatici mogu otkriti o kome se radi. Guthrie je danas trener, a fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama izazvale su nevjericu jer je malo tko znao gdje je i što radi. Njegov izgled potpuno se promijenio iako je po godinama i dan danas mogao igrati u Premier ligi kao njegovi kolege vršnjaci.

No, ovaj bivši mladi reprezentativac Engleske proglasio je prije nekoliko godina bankrot zbog toga što je upao u kockarske dugove te ih nije uspio vratiti. Odlučio se na novi početak, a put ga je odveo u Ujedinjene Arapske Emirate. Guthrie danas trenira mlade igrače u Dubaiju i izgleda sasvim drugačije od svojih igračkih dana, s mnogo više mišićave građe. Trener s Uefa C licencom trener je u Elite Performance Centeru gdje radi s novim nogometnim talentima u nadi da će uskoro dobiti i Uefa A licencu.

Nakon što je okončao karijeru u svojoj Engleskoj, nogometni put ga je vodio na različite krajeve svijeta pa je tako jedno vrijeme igrao u indonezijskoj Mitri Kukar, a onda i na Islandu gdje je u dresu Frama prošle godine završio karijeru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije