Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMMIR ILI DAMIR?

FOTO Brazilac koji je igrao za Vatrene prokomentirao 'slučaj Sosa'

Brazil
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/6
11.05.2021.
u 18:26

Prvi nastup je imao 12. listopada 2012. (izbornik je bio Igor Štimac), a zadnji 18. lipnja 2014. godine, a dres Vatrenih je obukao sedam puta

Borna Sosa je odlučio igrati za Njemačku reprezentaciju, samo što nije znao da je FIFA svojim statutom još ranije uredila da to ne ide baš 'samo tako'. Naime, Sosa nije na vrijeme imao njemačko državljanstvo, a uz to je imao navršenu 21 godinu kada je zadnji put igrao za Hrvatsku

Zbog toga je sada glavna tema dana i mnogi daju svoja mišljenja o cijeloj situacijii. 

Josip Šimunić već je ranije rekao da je to 'sramotno', a sada se oglasio i Sammir, legendarni HNL-ovac, inače Brazilac kojega se u jednom trenutku također htjelo naturalizirati da postane Vatreni pa je javnost i po tom pitanju bila podijeljena. Sammir je ipak zaigrao za hrvatsku reprezentaciju. Prvi nastup je imao 12. listopada 2012. (izbornik je bio Igor Štimac), a zadnji 18. lipnja 2014. godine, a dres Vatrenih je obukao sedam puta.

On je objavio dva Instagram storyja u kojima na prvom piše 'Sammir nije Damir', na što je on dodao 'I nikada neće biti', dok je na drugome postavio pitanje: Sammire, je li ti žao?, uz informaciju da Sosa ipak neće zaigrati za njemačku reprezentaciju.

>> 22 Dinamova naslova prvaka Hrvatske:

 

Ključne riječi

Komentara 7

PU
puniša
21:09 11.05.2021.

Šta je pjesnik želio reći?

BL
blekpanther
21:08 11.05.2021.

Bože da mi je razumit šta u članku piše?

Avatar tabadjija
tabadjija
20:13 11.05.2021.

Sosa se usosio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije