Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spreman za sve

Urnebesno! Evo kako je Liverpoolov trener izgubio milijun u kvizu

Jurgen Klopp
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
09.05.2019.
u 17:23

Jürgen Klopp uvijek je želio više, a prije nego što je postao vrhunski trener sudjelovao u raznim televizijskim emisijama. Jedna takva je bila njemačka verzija britanske emisije 'Izgubite milijun'

Finale Lige prvaka igra se 1. lipnja na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu. Za ovogodišnji naslov europskog igraju dva engleska kluba - Liverpool i Tottenham.

Spursi su u velikoj drami u uzvratu pobijedili Ajax s 3:2 i tako nadoknadili 0:1 iz Londona, dok su Redsi kod kuće nadjačali Barcelonu s 4:0 i izbacili Katalonce koji su u prvom susretu bili bolji s 3:0.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Dio zasluge za veliku pobjedu na Anfieldu pripisuje se i Liverpoolovom menadžeru Jürgenu Kloppu. Nijemac je uoči utakmice svojim igračima rekao da vjeruje kako su oni sposobni učiniti senzaciju. Nije pogriješio!

Klopp je 2001. postao trener Mainza u kojem je igrao 12 godina. Nakon što je stekao znanje 2008. preuzeo je dortmundsku Borussiju, gdje je izbrusio svoj trenerski stil.

Prije četiri godine stigao je u Liverpool i već drugu sezonu u nizu igra finale Lige prvaka. Kolo prije kraja engleskog prvenstva drugoplasirani Liverpool ima bod manje od vodećeg Manchester Cityja.

Prvak se odlučuje ovaj vikend (16 sati), City igra kod Brightona, dok Redsi kod kuće igraju protiv Wolverhamptona.

Jurgen Klopp
1/5

Jürgen Klopp uvijek je želio više, a prije nego što je postao vrhunski trener sudjelovao u raznim televizijskim emisijama. Jedna takva je bila njemačka verzija britanske emisije 'Izgubite milijun'.

Na pitanja voditelja Klopp je nudio pogrešne odgovore, a  kako je to izgledalo pogledajte u videu:

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije