Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽUJE LI KAZNU?

VIDEO Bizarno! Srpski mediji vulgarno napali Lovrena jer je snimao golu stražnjicu

Dejan Lovren
Foto: Instagram/Dejan Lovren
1/14
09.05.2019.
u 12:35

Poznat kao veliki zabavljač, Lovren je putem Instagrama svoje pratitelje obavještavao kako izgleda slavlje pa je tako objavio i videozapis sa svojim suigračem Xherdanom Shaqirijem, gdje se vidi da se sjajno zabavljaju

Nakon velike pobjede (4:0) nad Barcelonom u polufinalu Lige prvaka igrači Liverpoola slavlje su nakon terena preselili u svlačionicu. 

Tamo je glavnu riječ imao naš Dejan Lovren iako nije igrao protiv Španjolaca ni na Camp Nou ni na Anfieldu. 

Poznat kao veliki zabavljač, Lovren je putem Instagrama svoje pratitelje obavještavao kako izgleda slavlje pa je tako objavio i videozapis sa svojim suigračem Xherdanom Shaqirijem, gdje se vidi da se sjajno zabavljaju. 

Ipak, srpski mediji to nisu vidjeli tako pa su to slavlje okarakterizirali kao "zgražavajuće" te navode kako su psovali.

Nakon toga Lovren je snimao uživo iz svlačionice i u jednom trenutku pokazao stražnjicu jednog od suigrača koji se spremao za tuširanje. 

>>> Pogledajte slavlje u svlačionici Liverpoola

 

– Ostaje pitanje ima li ograničenja na društvenim mrežama i treba li Lovren biti kažnjen zbog takvih poteza – piše Kurir u svom tekstu "Stenjali i psovali u kameru kao da nisu ljudi: Hrvat Lovren i Xherdan Shaqiri slavili pobjedu Liverpoola na ogavan način i izazvali salve negativnih komentara".

Ima li razloga za ovakve napade, procijenite sami.

>>> Pogledajte slavlje Lovrena i Shaqirija u svlačionici

 

 

 

Komentara 15

Avatar stac
stac
12:58 09.05.2019.

Problem je samo zato što su to Hrvat i Šiptar...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:10 09.05.2019.

Lovren je snimao srbpske medije. Ne znam u čemu je sad problem što oni sami sebe smatraju bizarnima?

IC
ico3
17:20 09.05.2019.

Oba izvanredna igraca, idemo osvojiti ligu prvaka. Liverpool, Liverpool.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije