Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ TROFEJA

Hoće li Klopp održati obećanje i napustiti Liverpool? Otkrio i buduću destinaciju

Jürgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
04.05.2019.
u 10:53

To obećanje je odlučio iskoristiti i švicarski Basel koji je putem svog Twittera poručio Kloppu kako im je drago da je zainteresiran za rad u njihovoj zemlji iako su trenutno zadovoljni svojim trenerom

Jurgen Klopp radi sjajan posao u Liverpoolu od kada je stigao 2015. godine. Navijači ga vole, omiljen je među novinarima i javnosti, ali ima jedan problem - u Liverpoolu je zasad bez trofeja.

Osvojio je drugo mjesto u Ligi prvaka, Europa ligi i Liga kupu. Engleski novinari su zato podsjetili Kloppa što znači ako u četiri godine ne uzme bitnu titulu (Ligu ili Ligu prvaka). Klopp je u listopadu 2015. godine prilikom predstavljana izjavio:

- Molim vas, dajte mi vremena. U četiri godine ćemo osvojiti barem jednu titulu - rekao je tada Nijemac te dodao:

- Ako ne bude tako onda ću trofej osvojiti u Švicarskoj! -  izjavio je Klopp, kojem baš ne cvjetaju ruže unatoč odličnoj sezoni. Liverpool je gotovo cijele sezone bio na čelnoj poziciji u Premiershipu, a onda su pali u formi i to je najbolje iskoristio Manchester City kojeg predvodi Pep Guardiola. U Ligi prvaka imaju zaista mizerne šanse nakon potopa kod Barcelone 3-0.

To obećanje je odlučio iskoristiti i švicarski Basel koji je putem svog Twittera poručio Kloppu kako im je drago da je zainteresiran za rad u njihovoj zemlji iako su trenutno zadovoljni svojim trenerom.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 2

DU
Deleted user
18:10 04.05.2019.

Titule, titule su važne!!!! Da je osvojio neki naslov - sigurno bi ga izbacili iz kluba.

SA
samobalic
06:55 05.05.2019.

Klopp,je sigurno jedno od vodeci trenrski ljudi danasnjice,vrlo iskren i otvoren prema svojim igracima,covjek s idejema i vizijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije