Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Nogomet

Dvaput neriješeno protiv Makedonaca

06. studenoga 2008. u 15:50 2 prikaza

Dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Makedonije odigrali su naši malonogometni reprezentativci U-21 u Požegi i Đakovu i obje završili istim rezultatom 2:2. Više od osamsto Požežana pratilo je utakmicu u požeškom Grabriku, a neriješeni rezultat možda je i onaj najpošteniji jer je utakmica osim prijateljske imala i humanitarni karakter.

Organizatori, NK Slavonija iz Požege i Grad Požega uključili su se u akciju “Srce za Paju” te sav novac od prodaje 473 ulaznice u Požegi (a radi se o 5.000 kuna) uplatili za liječenje Milana Ivčevića Paje, suca kojeg čeka skupo presađivanje srca. Spektaklu u Grabriku uz predstavnike Požege nazočio je i Dančo Markovski, veleposlanik Makedonije u Hrvatskoj.

- U Požegi smo odigrali najlošiju utakmicu otkako sam izbornik. Lucić je u Požegi bio jedini raspoložen, a ništa nismo odigrali kako smo se dogovorili - istaknuo je Mladen Perica, izbornik hrvatske reprezentacije .

Ništa manje optimističan nije bio ni Alen Delpont, trener koji za drugu utakmicu u Đakovu kaže da je 2:2 (1:1) vjerojatno rezultat umora.

- Kvalitetniji smo od Makedonaca, a to u obje utakmice nismo pokazali. Još imamo jedno okupljanje 25. studenoga 2008. u Trogiru prije EP u Rusiji. Igrat ćemo protiv reprezentacije Španjolske - kaže Delpont.

Brojanje novaca
STIŽE ZABRANA NA RAZINI UNIJE
Nema više kupnje auta ili stana za keš, sve će ići preko računa
dr.sc. Mario Bagat
ISTRAŽILI SMO
Zašto je bitno da znate razlike između dopunskog i dodatnog osiguranja