Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA REPKA Dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Makedonije odigrali su naši malonogometni reprezentativci U-21 u Požegi i Đakovu i obje završili istim rezultatom 2:2

Dvaput neriješeno protiv Makedonaca

06.11.2008.
u 15:50

Dvije prijateljske utakmice protiv reprezentacije Makedonije odigrali su naši malonogometni reprezentativci U-21 u Požegi i Đakovu i obje završili istim rezultatom 2:2. Više od osamsto Požežana pratilo je utakmicu u požeškom Grabriku, a neriješeni rezultat možda je i onaj najpošteniji jer je utakmica osim prijateljske imala i humanitarni karakter.

Organizatori, NK Slavonija iz Požege i Grad Požega uključili su se u akciju “Srce za Paju” te sav novac od prodaje 473 ulaznice u Požegi (a radi se o 5.000 kuna) uplatili za liječenje Milana Ivčevića Paje, suca kojeg čeka skupo presađivanje srca. Spektaklu u Grabriku uz predstavnike Požege nazočio je i Dančo Markovski, veleposlanik Makedonije u Hrvatskoj.

- U Požegi smo odigrali najlošiju utakmicu otkako sam izbornik. Lucić je u Požegi bio jedini raspoložen, a ništa nismo odigrali kako smo se dogovorili - istaknuo je Mladen Perica, izbornik hrvatske reprezentacije .

Ništa manje optimističan nije bio ni Alen Delpont, trener koji za drugu utakmicu u Đakovu kaže da je 2:2 (1:1) vjerojatno rezultat umora.

- Kvalitetniji smo od Makedonaca, a to u obje utakmice nismo pokazali. Još imamo jedno okupljanje 25. studenoga 2008. u Trogiru prije EP u Rusiji. Igrat ćemo protiv reprezentacije Španjolske - kaže Delpont.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije