Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za predsjednika

Dubrovčani će ipak u petak podršku dati Igoru Štimcu

Igor Štimac
Robert Anić/PIXSELL
15.12.2010.
u 23:57

Kvorum i dolazak ovolikog broja zastupnika dokaz je da pravda i želja većine moraju pobijediti - rekao je nakon skupštine Tomislav Jurjević

Nakon što je druga skupština Nogometnog saveza Dubrovačko neretvanske županije proglašena neregularnom zbog problema oko kvoruma, sinoć se ista opet sastala i još jednom jednoglasno odlučila dati podršku Igoru Štimcu.

Tako će na izbornoj skupštini Hrvatskog nogometnog saveza u petak (12 sati, Westin) sjediti Krešimir Vejić i Tomislav Jurjević umjesto Mate Previšića. Sjednici je prisustvovalo 25 prestavnika klubova velikog nogometa, a ukupno 30 zastupnika. (žj/VLM)

Ključne riječi

Komentara 3

FL
floyd64
00:18 16.12.2010.

daj Stimac ostavi se corava posla, nije to za tebe ustvari ti i nemasmnoge stvari za takvu funkciju pocev od , tvoj ego,gradjanski profinjeni duh,kulture i mnogo toga za razliku od nekih;bobana,aljose,bilica koji su za razliku od tebe imaju sveve te epitete , a od fudbalske skole jedino te ;znaju; po grubom udaranju po protivnickim nogama, jednostavno sirov si ko bukva neka to ipak neko drugi radi a ti se uhvati nekakve pijace i mlati tamo lovu mozda i uspijes nekoga zavrnuti za falsh/robu

OB
-obrisani-
00:37 16.12.2010.

Dubrovčani neće u petak podršku dati Igoru Štimcu! Željko Janković - laže! Štimac odi na štemanje CRO-COPU i nastavi trenirat, to ti bolje leži!

FT
Fra tetka
18:11 28.01.2011.

Štimac, ne trebamo te u Zagrebu.Biži ća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije