Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA MJESECA

Društvene mreže gore: Svijet slavi Dinamo i ruga se Spursima, pogledajte najbolje šale

Foto: instagram
19.03.2021.
u 09:09

Velika pobjeda Dinama definitivno je broj jedan tema na društvenim mrežama kad je riječ o nogometu

Nogometašima Tottenhama bilo bi najbolje zaobilaziti društvene mreže sljedećih dana jer brojni su si dali truda i ismijali ih nakon što je Dinamo napravio senzacionalan podvig u četvrtak u Maksimiru.

Primjerice, samo je na Instagramu preko noći osvanulo nekoliko desetaka smiješnih fotografija i videa, a mi smo si dali zadaću  izvući one radove koji su nam se učinili najboljima.

Sigurni smo da ćete među njima pronaći nešto vrijedno postavljanja na vlastite zidove društvenih mreža, ali i ako niste od objavljivanja statusa, pogledajte što smo pripremili u nastavku jer će vam popraviti dan. Nakon što vam je Mislav Oršić popravio večer, tjedan, cijeli mjesec...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toxic 90 (@toxic_ninety90)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RivalsBanter (@rivalsbanter)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Heffernan (@stevehef)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metaratings (@metaratings)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by enrk.memes (@enrk.memes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach Man (@coachmanshow)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔴 FP 🔵 (@footy.pure)

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Poskok 1
Poskok 1
10:13 19.03.2021.

Treba ih gaziti isprdavanjem koliko su bahati. Ipak, nije mi drago ovo ruganje s Murinjom. Do jučer mi ni u primisli nije bilo da je onoliko velika ljudina.

PE
PetrusManus
09:49 19.03.2021.

Baš mi drago zbog ovih bahatih Engleza, podsjetilo me ovo sinoć na Rusiju, i njihovo bahaćenje, jednako ih hrvati poslaše doma....

Avatar CUBE
CUBE
10:01 19.03.2021.

Nadam se da je uživao u dinamovoj igri @Hrvatski Idol i Vođa, nema sumnje da će i u deželi jednog dana krenuti na bolje no prvi korak je napravljen; Ante Ćorić koji je grijao klupu vani pojačao je redove jednog slovenskog ligaša i za očekivat je da već slijedeće bude proglašen najboljim igračem slovenske lige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije