Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM ISPAO

Engleski mediji u potpunom su šoku, pogledajte što pišu nakon pobjede Dinama!

Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb -  Tottenham Hotspur
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
18.03.2021.
u 21:33

"Ovo je apsolutno šokantno za Tottenham. Kako su ovo uspjeli prokockati? Igrači i stručni stožer su poludjeli, ovo je njihova večer. Zaslužili su", piše BBC.

Dinamo je napravio senzaciju i izbacio Tottenham u četvrtfinalu Europske lige. Modri su na Maksimiru nakon produžetka slavili s 3:0 i tako nadoknadili 0:2 iz prve utakmice.

Evo što nakon šokantne večeri pišu engleski mediji koji ne mogu vjerovati da se momčadi iz Londona ovo dogodilo.

"Ovo je apsolutno šokantno za Tottenham. Kako su ovo uspjeli prokockati? Igrači i stručni stožer su poludjeli, ovo je njihova večer. Zaslužili su", piše BBC.

"Dinamo je ostvario nevjerojatan povratak. Tottenham je ponižen. Velik udarac za Mourinha i njegove igrače", navodi Sky Sports.

"Tottenham je izbačen iz Europske lige nakon što ih je zagrebački Dinamo pobijedio s 3:0 u uzvratu", piše The Sun.

"Ovo je bila katastrofalna večer za Josea Mourinha i čudesna za Mislava Oršića, zagrebačkog heroja s hat-trickom", navodi Guardian.

"Hat-trick Mislava Oršića omamio je momčad Josea Mourinha i izbacio ih iz Europe nakon katastrofalne partije u Hrvatskoj", piše Daily Mail.

"Katastrofa za Mourinha, Tottenham ispao nakon dramatične utakmice", piše Metro.

"Ovakav neočekivan rezultat koji je uslijedio nakon poraza od rivala Arsenala ostavlja ozbiljna pitanja na koja će Jose Mourinho morati odgovoriti", piše Standard.

>> Mourinho ušao u svlačionicu Dinama


 
Ključne riječi

Komentara 52

ZN
znam
21:57 18.03.2021.

Na Eurosportu, Orsic je dobio ocjenu 10. To se rijetko dogadja. Iskrene cestitke!

DU
Deleted user
21:46 18.03.2021.

Englesku bahatost svako toliko Hrvati prokažu kao bolest. Pamte oni nogometne porcije Hrvata i pamtit će, nadam se već na otvaranju Eura u lipnju.

SE
Senior2
22:06 18.03.2021.

Jedna od onih utakmica o kojima će s s ponosom pričati i za 30 godina. Sretno plavi u četvrtfinalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije