Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHAMPIONS TOUR

Druga pobjeda Ivaniševića u Zürichu

Goran Ivanišević
Reuters
10.03.2010.
u 22:11

Najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević upisao je i drugu pobjedu na turniru Champions Toura koji se do 13. ožujka igra u švicarskom Zürichu.

 

Nakon što je na startu turnira svladao kosookog Amerikanca Michaela Changa 6:4, 7:6(3), Ivanišević je u drugom nastupu u svojoj skupini bio bolji od Španjolca Sergija Bruguere 7:5, 6:4.

Bio je to dvoboj dvojice tenisača koji su rođeni 1971. godine. Ivanišević je nešto mlađi, jer će 39. rođendan proslaviti 13. rujna, a Bruguera ga je već proslavio u siječnju. Njih dvojica sastali su se tijekom njihovih aktivnih karijera devet puta, a ljevoruki Splićanin bio je nešto uspješniji s pet pobjeda. 

Ivanišević će u četvrtak odigrati posljednji dvoboj u skupini, protiv Rusa Jevgenija Kafeljnikova. Goran bi, dakako, s pobjedom osigurao nastup u subotnjem finalu.

Ključne riječi

Komentara 2

CO
corvin
22:51 10.03.2010.

\"kosooki amerikanac\" je rasisticki termin. inace, cestitke ivanisevicu

ZX
zark x
16:51 11.03.2010.

Gorane, vrati se glavni turnir Wimbledona. To je to sto mi zelimo. Nema tenisa bez Gorana. nema zivota bez Gorana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije