Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBA U ENGLESKOJ

Dino Drpić za Sheffield zaigrao protiv Man. Cityja

Dino Drpić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
22.11.2013.
u 08:30

– Mislili smo da možemo isposlovati radnu dozvolu za Drpića, ali, nažalost, ništa od toga. Šteta, na utakmici protiv Cityja bio je jedan od boljih igrača – rekao je Dave Jones

Pomalo već zaboravljeni Dino Drpić (32) dobio je iznenadni poziv da dođe na probu u engleski drugoligaš Sheffield Wednesday. Nakon nekoliko treninga odigrao je i probnu utakmicu protiv pričuva Manchester Cityja, u kojoj je domaćin pobijedio sa 3:1.

– Mislili smo da možemo isposlovati radnu dozvolu za Drpića, ali, nažalost, ništa od toga. Šteta, na utakmici protiv Cityja bio je jedan od boljih igrača. Vidi se da odlično čita igru, jak je na visokim loptama i siguran sam da još uvijek može odlično igrati. I to u bilo kojoj momčadi engleske druge lige, pa čak i u nekim jačim momčadima Premiershipa – rekao je Dave Jones, menadžer Sheffield Wednesdaya.

U prilog tome ide i činjenica da je Drpića htio i Celtic, ali kako je na Otoku problem dobiti radnu dozvolu, morat će pronaći angažman negdje drugdje. Dino je lani igrao u Prvoj ligi Bruneja.

Komentara 1

Avatar kocusa
kocusa
09:45 22.11.2013.

"lani igrao u Prvoj ligi Bruneja" e moj Dino svasta od tebe i tvoje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije