Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Dinamo trlja ruke, evo koliko novca stiže od transfera Kove, a vjerojatno i Broza i Joška

Champions League - Group E - Dinamo Zagreb v Chelsea
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/3
22.06.2023.
u 09:23

Sve bliže odlasku iz Dinama su i Josip Šutalo i Luka Ivanušec

Kako to uvijek biva na ljeto, transferi su najvažnija stvar. Njima se posebno zabavlja zagrebački Dinamo. Naime, njihova dva hrvatska reprezentativca Josip Šutalo i Luka Ivanušec, vrlo su blizu odlaska.

Za Šutala se interesiraju Lyon, Monaco i Brentford, koji je oko bacio i na Ivanušeca. Brentford je istog igrača želio i kada je bio u Lokomotivi, nudili su 6,5 milijuna eura.

No, osim zarade od ove dvojice igrača, Dinamo može zbrajati utržak od svojih bivših članova. 

U Maksimiru trljaju ruke jer imaju pravo na dva posto od transfera Matea Kovačića koji je iz Chelseaja prešao u Manchester City. Građani će za hrvatskog reprezentativca platiti 30 milijuna eura, a Chelsea može dobiti još pet milijuna kroz bonuse. Dinamo će dobiti dva posto od transfera pa će tako zaraditi najmanje 600 tisuća eura. 

Osim toga, tu je i 10 posto od potencijalnog transfera Marcela Brozovića kojeg se povezuje sa Saudijskom Arabijom. Ne treba se ni spominjati da će novac kapnuti i od potencijalnog transfera Joška Gvardiola. Njega se već neko vrijeme povezuje s Manchester Cityjem. Čeka se samo prava ponuda i dogovor s Leipzigom.

>> Vijest koja je odjeknula: Mateo Kovačić je novi igrač Manchester Citya! Otkriveni detalji transfera

Komentara 6

BI
billynik
09:54 22.06.2023.

Trebaju se zahvaliti Mamicima.

EJ
ejStef
11:14 22.06.2023.

To su dobri pokazatelji da bez ulaganja nema prihoda. Od svakog kupljenog igrača možda svaki deseti donese malo ozbiljniji novac, a kod igrača iz mlađih uzrasta eventualno svaki stoti... A ova novo-stara uprava ide štedjeti? Radi te štednje ostat će bez minimalno 30 milijuna koji dolaze s plasmanom u LP, a da ne pričamo i koji je to dobar izlog za igrače, puno bolji nego npr. reprezentacija... Nije mi jasna ta ideja štednje i prodaje u stilu daj koliko daš. To je očito u stilu uzmi kada ima jer nema sutra. Imali smo već takvu ekipu u Dinamu, tamo kada je Novosel došao. Znamo kako je to katastrofalno završilo...

IV
IvekIvek
12:30 22.06.2023.

Tata im je ostavio novca dovoljno za izgradnju stadiona. Gdje su sredstva koja su zaradili navijači Milana i cosicevi dupeglavci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije