Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama nad dramama

Dinamo slavio u derbiju, u utakmici kakva se viđa jednom u životu!

Futsal Dinamo - Square
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
29.10.2016.
u 08:44

BBB-i su još jednom napravili sjajnu atmosferu, a nakon pobjedničkog pogotka nastala je prava 'ludnica'

U 5. kolu 1. HMNL odigrano je nekoliko zanimljivih utakmica, a svakako najdramatičnija odigrala se u dvorani II Doma sportova u kojoj je Futsal Dinamo pobijedio MNK Square 7:6.

Bio je to susret kakav se zaista rijetko gledam, možda se samo jedno u životu doživi takva drama. Dinamo je krenuo uraganski i brzo poveo s 2:0, ali su se gosti vratili na 2:2. U posljednjim trenucima prvog dijela plavi vraćaju prednost, ali Square na samom početku nastavka poravnava na 3:3. Nakon toga domaćin se ponovno odvojio i otišao na 5:3 da bi se gosti vratili na 5:5.

Nekoliko minuta prije kraja Dinamo je opet u vodstvu, a Square kreće na sve ili ništa i uvodi golmana igrača. To mu se isplatilo jer je deset sekundi prije kraja izjednačio na 6:6!

"Ajmo, Dinamo! Nema predaje", zaorilo se u tom trenutku s tribina dok su dinamovci ljutito okretali glavama, nisu mogli vjerovati da su primili pogodak svega deset sekundi prije kraja utakmice. No, nisu odustali, odmah su pokušali s centra iznenaditi, ali pokušaj je blokiran i lopta je otišla u aut. Brzo je izveden, lopta je prebačena na lijevu stranu, a Davor Kanjuh sekundu prije kraja iz voleja pogađa mrežu za pobjedu Dinama. U tom trenutku u dvorani je nastala prava 'ludnica', orilo se "Dinamo, Dinamo". Na kraju susret igrači su otrčali do navijača, popeli se na tribinu i poveli navijanje. S druge strane, nogometaši Squarea teren su napustili razočarani, ali prije odlaska u svlačionice dobili su zasluženi pljesak zagrebačke publike.

U zagrebačkom derbiju aktualni prvak Hrvatske Nacional, koji se nedavno plasirao u Elitnu rundu Lige prvaka, slavio je protiv Alumnusa 12:3. Bila je to prava utakmica za gledatelje željne atrakcije, a Nacional je nastavio svoju dominaciju. Došao je do pete pobjede u isto toliko kol, a postigao je 39 golova, što je skoro osam po susretu!

Split Tommy je na Gripama slavio protiv Uspinjače 3:2, MNK Brod 035 je pobijedio Solin 5:3, dok je Novo Vrijeme u gostima pobijedilo Potpićan 8:4.

Danas se u 19 sati sastaju Vrgorac i Osijek Kelme.

Nacional je prvi na ljestvici, ima 15 bodova, a iza njega je Futsal Dinamo s 13. Split Tommy je treći s 12 bodova, Novo Vrijeme ima deset, a na petoj poziciji je Square s devet bodova...

Komentara 12

UV
Uvjekprotiv
14:41 29.10.2016.

Dinamo igra u Maksimiru! Ovi uzrupiraju i otimaju ime Dinamo!

ZO
zoom
12:45 29.10.2016.

opet su me na prevaru navukli da kliknem na članak jer sam mislio da je o GNK dinamo a ne o bezveznom futsalu!

Avatar toxic alien
toxic alien
13:23 29.10.2016.

ovo je prijevara i zloupotreba imena "Dinamo"! Ovo je jedini nacin da navucete ljude na ovaj clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije