Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reda mora biti

Dinamo odredio kazne svojim igračima, Sammiru 2 milijuna kuna

GNK Dinamo (1)
Jurica Galoić/Pixsell
09.08.2012.
u 15:22

Arijan Ademi, Nikola Pokrivač i Sammir ukupno će morati platiti 292 tisuće eura, a najveću kaznu dobio je Sammir

GNK Dinamo odredio je kazne svojim igračima koji su se ogriješili o klupski pravilnik. Arijan Ademi, Nikola Pokrivač i Sammir ukupno će morati platiti 292 tisuće eura, a najveću kaznu dobio je Sammir - objavili su na službenim stranicama.

Arijan Ademi kažnjen je s dvije tisuće eura zbog nediscipline nakon utakmice 3. kola MAXtv Prve lige Istra 1961 – Dinamo koja se 4.8.2012. igrala u Puli.

Nikola Pokrivač kažnjen je sa 20 tisuća eura zbog kršenja klupskog pravilnika i noćnog izlaska u nedjelju, 5. 8. 2012., samo nekoliko dana uoči važne utakmice 3. pretkola Lige prvaka sa Sheriffom iz Tiraspola.

Najveću kaznu dobio je Sammir koji je imao uvjetnu kaznu od 135 tisuća eura zbog više učinjenih prekršaja tijekom prošle sezone. Sada je zbog najnovijeg tulumarenja aktivirao tu kaznu i dobio novu kaznu koja također iznosi 135 tisuća eura, što znači da će morati platiti 270 tisuća eura (više od dva milijuna kuna).

Komentara 13

Avatar Idler 3
Idler 3
16:12 09.08.2012.

Pitanje - a može li Dinamo tražit sličnu "kaznu" za one nazovi-navijače od jučer. Recimo UEFA isporuči kaznu od toliko i toliko tisučica EUR-a, a Dinamo lijepo prek sudišča traži od njih povrat nofca ???

MI
milton
16:14 09.08.2012.

Neka plati, i onda neka ode. Vidjelo se sinoć da nam nije tako ni neophodan. Možda ćemo bolje bez njega, a ovu dvojica su OK.

MI
mihan
18:15 09.08.2012.

U igri milijuni...a ulaznice za tekmu,,,sve po 1 kunu...teska je to matematika...za normalnu i profitabilnu rabotu...???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije