Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upropastio završnicu

Pogledajte Šarićev potez kojim je izazvao mnoge komentare

Dario Šarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.12.2017.
u 11:28

Šarić je u tom dvoboju bio jedan od najboljih igrača s 25 koševa, a nakon tog poteza nije skrivao razočaranje...

Philadelphia našeg Darija Šarića izgubila je kod Portlanda sa 110:114. Devet sekundi prije kraja utakmice zvijezda Sixersa Joel Embiid tricom je smanjio vodstvo Blazersa na tri razlike.

Hrvatski reprezentativac je u nastavku napravio potez kojim je umanjio izglede svoje momčadi za mogući preokret. Naime, Šarić je ispod koša izašao izvan granica terena i ometao Jusufa Nurkića koji je želio loptu vratiti u igru.

Suci su našeg igrača kaznili tehničkom pogreškom, pa je suparnik dobio slobodno bacanje. Portland je otišao na četiri koša prednosti, te je utakmicu još lakše priveo kraju.

 

Šarić je u tom dvoboju bio jedan od najboljih igrača s 25 koševa, a nakon tog poteza nije skrivao razočaranje...

Dario Šarić
1/5

Komentara 2

NO
nogogaz
14:01 29.12.2017.

nije loš sarić... ali naivan i premalo stabilan za finiš utakmice.

AU
austrougarskigeneral
23:21 29.12.2017.

neiskusan je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije