Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVA TRENERA POSLIJE PORAZA

Dambrauskas: Mislim da ovaj rezultat uopće nije realan, razočarali smo Torcidu

Zagreb: Derbi Dinama i Hajduka na stadionu u Maksimiru
Slavko Midzor/PIXSELL
13.08.2022.
u 23:38

Litavski stručnjak nije zadovoljan prezentacijom svoje momčadi u nastavku, ali smatra kako nije smak svijeta.

Dinamo je potopio i razbio Hajduk u drugom poluvremenu najvećeg hrvatskog derbija, plavi su slavili uvjerljviih 4:1.

Majstori s mora su poveli pred kraj prvog poluvremena sjajnim zgoditkom Janija Atanasova, ali to je od prilike bilo sve što se tiče gostujućeg sastava iz Splita.

Trener Valdas Dambrauskas je bio vidno razočaran poslije teškog poraza.

- Ovo je vrlo težak poraz, što da kažem? Ovo je bila utamica ispod svih standarda naše ekipe, razočarali smo navijače. Igrali smo s tri igrača u zadnjoj liniji, ovo nije ništa novo, trenirali smo. Nekada je ovaj sustav uspješan, ali nije bio problem u formaciji...U prvom poluvremenu smo imali prednost i vjerovao sam u igrače, ali ubili su nas u tri minute, preuzeli smo rizik i jurnuli naprijed, promašili smo neke šanse i nažalost, kažnjeni smo. - rekao je trener 'bijelih' pa dodao:

- Ne mislim da je rezultat realan i posten, ali tako je kako je. Ovo je tek treća utakmica sezone, nije ugodno izgubiti od najvećeg rivala ali nije ni tragedija. Nove utakmice dolaze brzo i moramo ići dalje, naravno da vjerujem da protiv Villarreala možemo igrati bolje, radili smo naporno za ovu priliku - izjavio je Dambrauskas pa se osvrnuo na moguću odgodu utakmice u HNL-u.

- Vidjet ćemo hoćemo li odgoditi utakmicu protiv Lokomotive, moramo analizirati ovaj poraz i spremiti se za idući susret - zaključio je.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Komentara 24

SV
svrake
23:49 13.08.2022.

da nije realno, trebalo je biti 8:2

MA
Maui
23:51 13.08.2022.

E, moj Valdase, zarazio si se splititisom pa ti ne funkcionira mozak.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
00:16 14.08.2022.

Normalno da nije realno jer ste trebali izgubiti sa 5,6 razlike. Pojma nemate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije