Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON POBJEDE

Dalić priznao: I dalje igramo u grču, moramo biti bolji od ovoga

World Cup Qualifiers Europe - Group H - Croatia v Cyprus
Antonio Bronic/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.03.2021.
u 21:04

- Vrijeme je opet za tri boda, da kupimo bodove, možda nekad i dojam ne mora biti dobar, ali moramo osvojiti bodove. Nisam zadovoljan, ovo mora biti bolje, osobito kada igramo protiv ovakvih slabijih momčadi

Zlatko Dalić je bio u grču prije utakmice s Ciprom i to je svima bilo jasno, a ova pobjeda pomogla je barem malo u 'krvnoj slici'. Doduše, naravno da ne možemo biti potpuno zadovoljni viđenim.

- Teška utakmica gdje smo igrali dosta u grču. Nakon prvoga gola nismo uspjeli postići drugi gol, ovako smo stalno bili u stresu da se ne dogodi neki odbijanac, kontra, nije bilo opušteno kako sam očekivao - rekao je nakon utakmice Dalić pa nastavio:

- Bili smo stalno u posjedu, kružili oko bokova, pokušali preko centaršuteva doći do šansi. Borili smo se, igrali čvrsto i kompaktno, ali fali nam taj napadački dio, završnica, ali ipak, najbitnije je da smo osvojili ta tri boda. 

Josip Juranović je zamijenio Šimu Vrsaljka koji nije pružio najbolje partije u zadnja dva susreta vatrenih. 

- Znali smo da Šime ne može pratiti ritam. Bio je umoran. Zamijenio ga je dobro Juranović, ali Šimu moramo kroz utakmice vratiti u ritam - naglasio je Dalić.

Sada se Hrvatska okreće Malti koja slijedi za tri dana.

- Vrijeme je opet za tri boda, da kupimo bodove, možda nekad i dojam ne mora biti dobar, ali moramo osvojiti bodove. Nisam zadovoljan, ovo mora biti bolje, osobito kada igramo protiv ovakvih slabijih momčadi. 

Komentara 35

PR
Pravednik69
21:15 27.03.2021.

Kupi ti lagano prnje i nakon Malte pusti nekom tko zna...sramotiš sebe, igrače i hrvatski nogomet

SI
simba
21:22 27.03.2021.

ostavka!!!

IS
istina00
21:21 27.03.2021.

Odlaziiiiiiiiiiii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije